Με αισιοδοξία ο Εργοτέλης αναχωρεί αύριο για την Χαλκίδα (02/11/11).



Ικανοποίηση  για την εμφάνιση και το σκορ επικρατεί στους "κιτρινόμαυρους" για την νίκη στο τοπικό ντέρμπι, αλλά το μυαλό τους είναι ήδη στο επόμενο ματς με την Χαλκίδα, την Τετάρτη...
 Στο χθεσινό παιχνίδι ο Γ.Μακράκης χρησιμοποίησε όλους του παίκτες του καθώς έχει μπροστά του δύο σερί ματς σε λίγες μέρες.

 Ο Εργοτέλης  αναχωρεί αύριο με το καράβι για την Χαλκίδα για να δώσει την Τετάρτη την εξ αναβολής αναμέτρησης της πρεμιέρας με την τοπική ομάδα.
Η ομάδα της Εύβοιας,  νίκησε 73-77 χθες στην Σάμο και είναι μία ομάδα που έχει κρατήσει τον περυσινό της κορμό με  τέσσερις μόνο μεταγραφές που σημαίνει ότι είναι δεμένη ομάδα.
Ο Γιώργος Μακράκης άρχισε την... κατασκοπεία καθώς  εξασφάλισε  το dvd του χθεσινού αγώνα, προκειμένου να διαπιστώσει την δυναμικότητα της Χαλκίδας.
Αύριο θα υπάρχει  χαλάρωμα  και  αποθεραπεία στις 17.15' ενώ στους τραυματίες στην αυριανή αποστολή ίσως συμπεριληφθεί ο Αντώνης Γρύλλης,  (αλλά θα παίξει μόνο αν χρειαστεί), ενώ για τον  Ανδρέα  Παναγιωτάκη θα ξεκινήσει από την άλλη εβδομάδα.
Στον Εργοτέλη έχουν στο μυαλό τους  και το ματς της Κυριακής με τον Πολυκράτη που θα γίνει στο Λίντο στις 12.00.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.