Οριστικά την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου το Ηράκλειο-Νήαρ Ηστ.


Ο αναβληθείς αγώνας Ηράκλειο ΟΑΑ – ΑΟ Νήαρ Ηστ για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 23/10/2011 θα διεξαχθεί 2/11/2011 και ώρα 16.00 στο ίδιο γήπεδο....

Η αναβολή της αναμέτρησης με τη Νήαρ Ηστ πάντως, αποδείχθηκε χρήσιμη για το Ηράκλειο προκειμένου ο Στεφανάκης να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες 15 ημέρες και να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Δούκα στην Αθήνα.

       Η παρουσία του προσθέτει έναν ακόμη ποιοτικό γκαρντ στην περιφέρεια, στοιχείο που έλειψε ιδιαίτερα στο Στρατώνι.
 Ο Β.Ράλλης και Γ.Μπιζάνης θα ταξιδέψουν κομπλέ στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Δούκα  αφού θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Μάριο Αρναουτάκη ενώ υπάρχουν ελπίδες και για τον αδερφό του, Γιώργο, να ταξιδέψει απο την Χίο στην Αθήνα.
     Τέλος οι δυο τεχνικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να κλείσουν κάποιο φιλικό για τις επόμενες ημέρες προκειμένου οι παίκτες να μην χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.