ΕΚΑΣΚ | Πήρε την ρεβάνς η Ακαδημία Ρεθύμνου.

Την ρεβάνς της ήττας απο τον Κύδωνα στον Κλαδισσό πήρε με τον ίδιο τρόπο η Ακαδημία Ρεθύμνου (61-53)...

Η πρώτη εμφάνιση της Ακαδημίας Ρ. στο «Μελίνα Μερκούρη», έστω και σε φιλικό ,κρίνεται θετική.Η ομάδα του Νίκου Τσαγκαράκη, πήρε τη νίκη στα τελευταία λεπτά με 61-53, από την ομάδα του Θόδωρου Λεκάκου, και την...άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο φιλικό που είχε διεξαχθεί προ ημερών στο κλ. Κλαδισού.
Και οι δυο ομάδες πάντως δείχνουν έτοιμες να ξεκινήσουν τον φετινό μίνι «μαραθώνιο» (αφου χωρίστηκαν σε δυο ομίλους) του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ.
   Για την Ακαδημία αγωνίστηκαν οι: Αντρέας Χρυσουλάκης, Μάρκος Αντουράκης, Βαλάντης Τσάβαλος, Αντρέας Κατσαβίδης, Αντώνης Νταλιάνης, Χρήστος Σταμούλης, Κώστας Κωνσταντίνου, Κωστής Νύκταρης και Στέφανος Παπαθανασίου.
    Την Πέμπτη (27/10) ρεθυμνιώτικη ομάδα δίνει ένα ακόμα φιλικό, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο με την ομάδα του Ανδρογέα (που ανήκει κι αυτή στον όμιλο της δύσης).
Πριν από τον αγώνα αυτό, οι παίδες του Κύδωνα έπαιξαν με τον ΑΓΟΡ και νικήτές αναδείχθηκαν τα παιδιά του Ν.Σειραγάκη (ΑΓΟΡ).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.