Β.Βλάχος: "Αυτοί είμαστε, αυτοί θα παλέψουμε"

Ο  Βαγγέλης Βλάχος  και ο Α.Μπάρδας με δηλώσεις τους στο  superbasket.gr στάθηκαν στην αποφασιστικότητα που έδειξε η ομάδα του  παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.Το review της αγωνιστικής (Α2), σύμφωνα με το infobasket.gr. Συνάντηση με εκπροσώπους των σωματείων της Α2....



Οι δηλώσεις τους:
"Έχουμε πολλές απουσίες. Παίζουμε χωρίς τους τρεις από τους πέντε ψηλούς, που έχουμε, οπότε αναγκαζόμαστε να δοκιμάσουμε πολλά συστήματα με κοντούς, ειδικά αν οι ψηλοί φορτωθούν με φάουλ.Υπάρχει από την αρχή του πρωταθλήματος το πρόβλημα αυτό. Βάλαμε τον Μπαλάφα στο πρώτο παιχνίδι αλλά πιέστηκε και έπαθε υποτροπή στον αχίλλειο. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε με εννιά  γκαρντ, δύο  ψηλούς και έναν πιτσιρικά αλλά αποφασίσαμε ότι αυτοί είμαστε, αυτοί θα παλέψουμε για όσο χρειαστεί. Αυτή η νίκη είναι αντίδραση στις δυο προηγούμενες ήττες και κυρίως σε αυτήν από το  Πέραμα  γιατί έγινε στην έδρα μας'', δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ  ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στους φίλους της ομάδας του που βρέθηκαν στο γήπεδο:
"'Τους ευχαριστούμε πολύ κι ελπίζουμε να είναι κοντά μας και στα καλά και στα άσχημα".

Ο Αλέξης Μπάρδας, ο παίκτης που με  την ψυχραιμία από την γραμμή των βολών χάρισε στον ΟΦΗ  τη νίκη είχε να πει  πως:  "Μπήκαμε πολύ δυνατά και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Αγωνιστήκαμε με εννιά  παίκτες. Είναι κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί,ωστόσο πρέπει να αναφερθεί. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είχε κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα.  Από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να δείχνουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις".
Πηγή:"superbasket.gr"

Το review της αγωνιστικής της  Α2(infobasket.gr)

Μία αγωνιστική… απόλαυση διεξήχθη το περασμένο Σάββατο! Τρία “διπλά”, ανατροπές παιχνιδιών και  καλές εμφανίσεις από τους καλαθοσφαιριστές σε σημείο που να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις για κάθε “τίτλο”. Εντάξει υπήρχαν και τα παράπονα (αυτά της ΑΕΚ και του Πανευρθαϊκού) για τη διαιτησία, αλλά ούτε επεισόδια, ούτε φασαρίες ούτε τίποτα τραβηγμένο!

Η τέταρτη αγωνιστική της Α2 χωρίς υποβολές επισκίασε τα ματς της Α1!

MVP της αγωνιστικής:
   Οι υποψηφιότητες είναι πολλές αφού αρκετοί είναι αυτοί που πρωταγωνίστησαν. Κώστας Τότσιος, Νίκος Αργυρόπουλος και Φίλιππος Μοσχοβίτης είναι που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους συμβάλλοντας στις νίκες των ομάδων τους. Όμως ο… τίτλος πάει στον Σάββα Ηλιάδη καθώς χωρίς εκείνον ο Ερμής δεν θα έπαιρνε το “διπλό”! Ήταν αυτό που έφερε το ματς στα ίσια (64-64) με βολές, ύστερα από επιθετικό ριμπάουντ, ενώ κατά τη διάρκεια της παράτασης έκανε ένα καθοριστικό να κλέψιμο κάνοντας 73 – 75.

Ο πρώτος σκόρερ της αγωνιστικής:

Ο Νίκος Αργυρόπουλος με 30 πόντους (10/11 β., 10/18 διπ., 0/2 τρ.).

Η νίκη της αγωνιστικής:

Πολύ σημαντικές νίκες πέτυχαν και ο Απόλλων Πατρών και οι Ικαροι Σερρών αλλά η νίκη του ΟΦΗ εκτός ότι έχει ένα πόντο γιατί ήταν εκτός έδρας, παίρνει ακόμα τρεις για… παρασκηνιακούς λόγους.

Οι… αφανείς “ήρωες”:

Ο Θοδωρής Σιούτης πέτυχε η 5/6 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο  βάζοντας μπροστά την Κηφισιά. Ο  Ντάρελ Λιούις σημείωσε 20 πόντους, αλλά κάθε του καλάθι, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σε κρίσιμα σημεία.

Ο… ατυχής “ήρωας” της αγωνιστικής:

Δύο οι… άτυχοι της αγωνιστικής! Ο Σωτήρης Κατούφας δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο τρίποντο της νίκης 1” πριν από το τέλος, ενώ λίγα δεύτερα νωρίτερα είχε “σερβίρει” τάπα το Σιζόπουλο!

Το στατιστικό της αγωνιστικής:

Ο Μύρωνας Παπαδάκης έκανε νταμπλ νταμπλ στο ματς με τη Δόξα. Και θα αναρωτηθείτε, ε, και; που είναι το σπουδαίο στατιστικό; Ποτέ άλλοτε την τελευταία 10ετία δεν σημειώθηκε νταμπλ νταμπλ στην Α2 με τόσες πολλές ασίστ (16 τον αριθμό…)

Ο… ευτυχής της αγωνιστικής:

Μπήκε η… καρδιά στη θέση τους στον Πιερικό Αρχέλαο αφού μετά από τρεις σερί ήττες πέτυχε την πρώτη του νίκη και μάλιστα “διπλό”.

Η ατάκα της αγωνιστικής:

Και το σάιτ της Ελευσίνας συνεχίζει να δίνει… ρεσιτάλ! “Την έστυψε 40 πόντους… χυμό!” (Για το 90-50 του αγώνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και την ΑΕΚ Αργους).

Το “κλου” της αγωνιστικής:

Το ΔΑΚ Σερρών κατακλύστηκε από κόσμο. Η συνύπαρξη Σερραίων και Αεκτζήδων ήταν άριστη χωρίς να ακουστεί το παραμικρό… ίχνος  για επεισόδια.


EOK  | Συνάντηση με εκπροσώπους των σωματείων της Α2.
Συνάντηση με εκπροσώπους των σωματείων της Α2 και Β’ εθνικής Κατηγορίας ανδρών είχαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Νομικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κόνιαρης. Έγινε ενημέρωση στα σωματεία για τις περικοπές που υπέστη η επιχορήγηση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αναλύθηκαν οι ενέργειες που πραγματοποιούν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Τσαγκρώνης με τους αρμοδίους προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η ανωτέρω περικοπή ή να ελαχιστοποιηθεί. Τονίστηκε δε, ότι η ΕΟΚ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει πόρους και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση με τα σωματεία σε τρεις εβδομάδες.
...


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.