ΣΥΔΚΑΚ | Ενημερώνει τις ομάδες για κανονισμούς διαιτησίας.


Με ανακοίνωσή της ο Σύνδεσμος διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, ενημερώνει ότι όποιο σωματείο ενδιαφέρεται, μπορεί να μεταβεί ώστε να συζητήσουν, θέματα που αφορούν τον κανονισμό και τις ερμηνείες του...

Αναλυτικά η ανακοίνωση :


Ο Σύνδεσμος μας, εκτός απ’ την ανάδειξη κι εκπαίδευση των διαιτητών – μελών του, έχει εφαρμόσει εδώ και χρόνια το θεσμό της ενημέρωσης όλων των παραγόντων του μπάσκετ, διοργανώνοντας παγκρήτια σεμινάρια, αλλά κι επιμορφωτικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια προπονήσεων των ομάδων. Μ’ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέγγιση παικτών, προπονητών & παραγόντων με τους διαιτητές και παράλληλα πραγματοποιείται ανταλλαγή απόψεων κι εμπειριών. Υπενθυμίζουμε άλλωστε ότι, η αναλυτική κι ομοιόμορφη πληροφόρηση όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα μας είναι απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες.
Συνεχίζοντας λοιπόν την προσπάθεια αυτή, με μεγάλη μας χαρά θα μεταβούμε σε προπόνηση όποιας ομάδας το ζητήσει χωρίς καμία επιβάρυνση, για να ενημερώσουμε τα μέλη της για θέματα που αφορούν τον κανονισμό και τις ερμηνείες του. Όποιοι επιθυμούν θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με το Προεδρείο του Συνδέσμου μας ούτως ώστε να ρυθμιστεί η ώρα κι ο χώρος εκπαίδευσης κάθε ομάδας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.