Χάνδακας | Λίγα λόγια, πολλή δουλειά!

Σε καλό δρόμο "βαδίζει" η προετοιμασία του Χάνδακα που βρίσκεται στην τελική φάση της, ώστε να παρουσιασθεί πανέτοιμη (αν αρχίσει), το πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΚ....

Οδηγός στη προσπάθεια αυτή ήταν και παραμένει  η διοίκηση της ομάδας, η οποία με περισσότερες εμπειρίες πλέον δείχνει πανέτοιμη να οδηγήσει το νεοφώτιστο σωματείο σε μια πολύ πιο πετυχημένη παρουσία στο τοπικό  Κρήτης, από την προηγούμενη, όχι με τη δύναμη της ιστορίας, όπως αναφέρει το όνομά της, αλλά με αυτή της πορτοκαλί μπάλας και του καλού μπάσκετ!
-Το θέμα του γηπέδου συνεχίζει να αποτελεί "αγκάθι" και για τον Χάνδακα . Ευελπιστούν με την ευαισθητοποίηση του δημάρχου Ηρακλείου κ.Κουράκη (ρεπορτάζ πιο κάτω), θα δοθεί σύντομα λύση.
 Απάντηση όμως περιμένει κι από την ΕΚΑΣΚ, για την έναρξη των πρωταθλημάτων, καθώς η διοίκηση συνεχίζει να βάζει βαθιά το ΄"χέρι στην τσέπη" (πληρωμή γηπέδων κλπ), χωρίς να γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον.

Δ.Κασαπίδης : Κάνει την ΟΜΑΔΑ..αστέρι.
Ο Δ.Kασαπίδης έχει υλοποιήσει μέχρι τώρα το 100% των...προγραμματικών του δηλώσεων, αφού ο Χάνδακας γίνεται...  ομάδα  με πολύ δουλειά και λίγα λόγια...
Η έννοια της ομάδας πέρασε ομαλά και στο πνεύμα αυτό "πάτησαν" οι αρχές του Δ.Κασαπίδη. Ο έμπειρος τεχνικός δεν το έπαιξε επαναστάτης.Ακολούθησε την "πεπατημένη" συνταγή στην οποία οι ομάδες που προπονούσε είχαν μεγάλες επιτυχίες.Δηλαδή έμφαση στην άμυνα, διάθεση και ενέργεια.
Οι πρώτες αποτιμήσεις από τα φιλικά, είναι θετικές.Στο πρώτο φιλικό της χρονιάς με τον Ηρόδοτο που ανέβηκε φέτος Γ΄Εθνική, είχε πολύ καλή απόδοση.Σκορ μπορεί να μην κρατήθηκε, αλλά σίγουρα οι δυο ομάδες τελείωσαν πολύ κοντά στο σκορ, με τον Χάνδακα να ...κερδίζει στα σημεία τις εντυπώσεις.
Στο παιχνίδι με τον Ανδρογέα πάλι ο Χάνδακας ήταν πολύ καλός και συνεχίζοντας να κερδίζει τις εντυπώσεις.
Από τα δυο αυτά φιλικά απουσίαζαν οι Κουτρούλης (και στα δυο θλάση),Σκουλατάκης (τραυματίστηκε στην μέση στο πρώτο φιλικό),Συντιχάκης (ενοχλήσεις στο γόνατο), Τσαγκαράκης, Μπαξεβάνης (ίωση).
Τα επόμενο φιλικό της ομάδας είναι με τον Ηρόδοτο, την άλλη Τετάρτη στης 19:30 (με διαιτητές), ενώ αναμένεται να κλειστούν και κάποια ακόμα.

Κουράκης: “Θα βρεθεί λύση για το γηπεδικό ομάδων”.

“Σύντομα θα βρεθεί λύση στο γηπεδικό των συλλόγων”, δήλωσε προχθές στην “Εφημερίδα Πατρίς” ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης με αφορμή την επιστολή που του έστειλαν προ ημερών τέσσερις ομάδες της πόλης (Ανδρογέας, Δειλινό, Χάνδακας, Φιλαθλητικός) για το έντονο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Το αίτημά τους είναι να ανοίξει και για αυτούς το κλειστό Αλικαρνασσού, προκειμένου να πραγματοποιούν εκεί ορισμένες προπονήσεις. “Οι επιλογές στην Περιφερειακή Ενωση Δήμων Κρήτης μας ανάγκασαν να μην ασχοληθούμε αυτές τις μέρες αλλά βρισκόμαστε σε συνεννόηση με τα αθλητικά σωματεία. Λύση θα βρεθεί”, κατέληξε ο κ. Κουράκης. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.