ΑΓΟΡ | Εξασφάλισε (με άλλους τρεις) το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.

Και με την...βούλα ο ΑΓΟΡ θα συμμετέχει στην Α1, καθώς η  ΕΕΑ άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 μετά τη συνεδρίαση της."Γλυκοκοιτάζει"  Παπανικολόπουλο...

Πρόκειται για τις ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΡΗΣ και ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Για τις υπόλοιπες η Επιτροπή θα επιληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση, που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.
 Σύμφωνα με  πληροφορίες του basketblog.gr και του Γιώργου Κογκαλίδη , η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είδε μόνο τέσσερις φακέλους (των ομάδων που αναφέραμε) και επειδή ήταν... κουρασμένα τα μέλη της (είχαν να δουν και τους φακέλους του ποδοσφαίρου) και τους υπόλοιπους θα τους δουν από τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με αξιοματούχους του ΕΣΑΚΕ (πάντα με πληροφορίες μας) τουλάχιστον εννέα ομάδες έχουν πλήρεις φακέλους.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ
"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά τη σημερινή (20-9-2011) της συνεδρίαση, χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στις ΚΑΕ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΡΗΣ και ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.
Για τις υπόλοιπες θα επιληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση, που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου".

-Αγωνιστικά ο ΑΓΟΡ ετοιμάζεται για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηλυσιακό την Τετάρτη ο προπονητής του ΑΓΟΡ επισήμανε : «Θεωρώ πως το ματς της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ηλυσιακό προσφέρεται για ακόμα πιο χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς θα αναμετρηθούν δύο ομάδες επιπέδου Α1».

Στα μεταγραφικά ο Βούκασιν Άλεξιτς θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν, γι αυτό και ο έμπειρος τεχνικός αναζητεί τον αντικαταστάτη του.
 Μετά την περίπτωση του Παναγιώτη Καυκή, ο Στέργιος Κουφός κοιτάζει του Νίκου Παπανικολόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηρακλή, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ, Άρη, Ιωνικός Ν.Φ., Ολυμπιακό, ΑΕΛ, Κολοσσό Ρόδου και Περιστέρι.
 Τέλος όπως σχολιάζει ο συνεργάτης του Στέργιου Κουφού, Θανάσης Γιαπλές μιλώντας στο site των Ελλήνων προπονητών, για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας αλλά και την προετοιμασία του Ρεθύμνου τόνισε:
“Ήταν εκπληκτική πορεία ειδικά από τη στιγμή που η πλειοψηφία δεν περίμενε τόσα πολλά. Η επιτυχία της Εθνικής είναι ένα καλό μάθημα ότι ότι μία ομάδα είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης μπορεί να καταφέρει πολλά ακόμα κι αν της λείπουν πολλά αστέρια. Η Ελλάδα έδειχνε ότι είχε σωστή λειτουργία ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία η είσοδος στο προολυμπιακό".
Για την πορεία της προετοιμασίας του Ρεθύμνου:
“Μέχρι τώρα πάμε καλά. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην Αθήνα όπου ανεξαρτήτως του αυριανού αποτελέσματος στο Κύπελλο θα μείνουμε. Έχουμε προγραμματίσει κάποια φιλικά εδώ γιατί στη Κρήτη δεν είναι εύκολο να βρούμε δυνατά παιχνίδια. Είναι επιτακτική ανάγκη να μείνουμε εδώ. Από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε κάποια πράγματα στο έμψυχο υλικό, όμως τελικές αποφάσεις θα βγουν μετά το αυριανό παιχνίδι οπότε και ο κόουτς, Κουφός θα αποφασίσει”.
Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό:
“Ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας, όμως επειδή είναι επίσημο θες να νικήσεις. Τέτοια παιχνίδια σε αυτό το στάδιο έχουν περισσότερο χαρακτήρα τεσταρίσματος”.


Και κάτι άσχετο...Το αντιγράφουμε απο το έγκριτο basketnet.gr και είναι για λίγους.Οσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν....

Μούγκα...

Όταν ο Δελημπαλταδάκης έστελνε τον Ηλυσιακό οδικώς στη Θεσσαλονίκη, ο αστειογράφος έγραφε κατεβατά. Τώρα που ομάδα, η οποία έχει συνεργασία με το αφεντικό του, ταξίδεψε οδικώς σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, σε ταξίδι οκτώ και πλέον ωρών, η αυτού... αστειότητα του, δεν έγραψε κουβέντα. Αλλά είπαμε, το χαρτζιλίκι να πέφτει κι όλα τα άλλα λύνονται... Δεν είναι η δημοσιογραφία πόρνη, απλά υπάρχουν πολλοί... πόρνοι.

Ο Κουτσοballης 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.