ΟΦΗ | Άλλαξε την ώρα στην πρεμιέρα, τέλος ο Κ.Καρακωσταντάκης.

Η ΕΟΚ, έκανε δεκτό το αίτημα του ΟΦΗ για αλλαγή της ώρας στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό, ενώ ο Κ.Καρακωσταντάκης, ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΟΦΗ πως φεύγει από την ομάδα για δικούς του λόγους....

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
"Λόγω κωλύματος γηπέδου, ο αγώνας ΟΦ Ηρακλείου - Πανελευσινιακός ΑΟΚ, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 1/10/2011 αντί ώρας 17.00 θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο ίδιο γήπεδο".

Για το θέμα του νεαρού αθλητή που ζήτησε να φύγει απο την ομάδα, o Βαγγέλης Βλάχος μιλώντας στο Gentikoule για την απόφαση του πρώην παίκτη του ΟΦΗ  είπε τα εξής:
“Άλλα παιδιά 17 χρονών θα έκαναν τον σταυρό τους να παίξουν στον ΟΦΗ. Με τον Βλάχο προπονητή δεν υπάρχει Καρακωσταντάκης. Οι μικροί αντί να σέβονται κάποια πράγματα και να εκτιμούν τις ευκαιρίες που τους δίνονται κάνουν του κεφαλιού τους αλλά καταστρέφονται κυρίως από τους πατεράδες τους. Αν αναρωτιέται κανείς γιατί το Κρητικό μπάσκετ δεν έχει υποδομές ας πάει στους πατεράδες των παικτών και θα λάβει απάντηση. Κακώς εμπιστευτήκαμε και θελήσαμε να δώσουμε ευκαιρία σε αυτόν το παιδί”
Ο προπονητής του ΟΦΗ, θα καλύψει το κενό του αθλητή εκ των έσω (Εφηβικό), ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενισχυθεί από Αθήνα.
Οριστικά ο τραυματισμός του Δημήτρη Καραδολάμη, τον αφήνει σίγουρα εκτός από το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.