Ηράκλειο | Β.Ράλλης " Θέλουμε την νίκη απέναντι στον Απολλωνα Πάτρας".


Χωρίς τον Βασίλη Αγαπητό και τον Γιώργο Δαγαλάκη θα αντιμετωπίσει το Ηράκλειο την Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών.Αντίθετα το παρόν αναμένεται να δώσει ο Χ.Χαρίσης.Ο Β.Ράλλης τονισε οτι...
  Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα  17.00, στο Λίντο, θα γίνει ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΕΙΟ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ, ομάδας Α2 κατηγορίας  για την β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
  Με την ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ,θα αγωνισθεί και ο Χρήστος Χαρίσης που ξεπέρασε το πρόβλημα με την ψύξη, που τον ταλαιπώρησε το περασμένο τριήμερο και δεν του επέτρεψε να αγωνισθεί στον προηγούμενο αγώνα κυπέλλου.

Δεν  θα αγωνιστούν οι Βασίλης Αγαπητός, μετά από τον νέο τραυματισμό –διάστρεμμα- στο  δεξί  πόδι, που έπαθε στον αγώνα με  την ΝΗΑΡ ΗΣΤ καθώς  και ο Γιώργος  Δαγαλάκης ο οποίος παραμένει τραυματίας και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας 

  Ο προπονητής της ομάδας ,Βασίλης Ράλλης δήλωσε για τον αγώνα της Κυριακής : Δίνουμε ένα νέο αγώνα με μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας από μας , σκοπός και στόχος είναι, να δούμε την δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα  στα πλαίσια της προετοιμασίας μας για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος , αλλά είναι και σίγουρο ότι μας ενδιαφέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα στο αγώνα που δίνουμε, και μέσα από την πρόκριση που θέλομε για την επόμενη φάση , θα έχουμε την δυνατότητα  να φιλοξενήσουμε στη πόλη μας  τον νικητή της συνάντησης Αιολου Τρικάλων (β εθνικη)-Περιστερίου (Α1).   
                               
Απόλλων Πατρών δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και μετά την εντυπωσιακή του πρόκριση στο Κύπελλο μέσα στην Τρίπολη επί του Αρκαδικού, κέρδισε τη Δόξα Λευκάδας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Πάτρα. Να σημειωθεί ότι από τους νικητές απουσίαζε ο Αργυρόπουλος, ενώ από τη μεριά της Δόξας οι Εκινέ, Πέττας, Σκούφης και Μπάλλας. Τέλος, σημαντική αναμένεται να είναι η βοήθεια του Κρόλο που χτες στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Απόλλωνα σημείωσε 20 πόντους.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.