Ρέθυμνο Aegean |Προβληματισμός στην άμυνα, σκέψεις για απόκτηση πλέι-μέικερ,οι τιμές στο τουρνουά «ΠΕΤΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ».


Τα συμπεράσματα του Στέργιου Κουφού από την διπλή μονομαχία με τον ΟΦΗ,είναι το πως θα διορθώσει τα αμυντικά κενά της ομάδας, ενώ υπάρχουν σκέψεις για απόκτηση πλέι-μέικερ, με τον Άλεξιτς να μην έχει πείσει, ενώ εντείνονται οι προσπάθειες για σέντερ.Παράλληλα το επίσημο σαιτ της ομάδας ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων του τουρνουά «ΠΕΤΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ»....
Το επίσημο σάιτ του Ρέθυμνο Aegean, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το τουρνουά «ΠΕΤΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ» που θα γίνει στο Ρέθυμνο (κλειστό ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ) από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2011.
«Η Κ.Α.Ε. Ρέθυμνο Aegean με χαρά ανακοινώνει την διοργάνωση του 1ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης «ΠΕΤΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ» που θα γίνει στο Ρέθυμνο (κλειστό ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ) από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2011.
 Στην πρώτη αυτή μπασκετική συνάντηση, που ελπίζουμε να καθιερωθεί σαν ένα πανελλήνιο αθλητικό γεγονός, συμμετέχουν οι ομάδες Πανιώνιος, Μαρούσι και Ηλυσιακός.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με διπλούς αγώνες κάθε μέρα που θα προκύψουν μετά από κλήρωση (σύνολο 6 αγώνες) και το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Τα εισιτήρια των αγώνων που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, τιμώνται 7ευρώ το ημερήσιο (2 αγώνες) και 15ευρώ το διαρκές (6 αγώνες). Δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας του πρωταθλήματος«.

"Xαλάει" του Καυκή, και φήμες για έκπληξη…
Προσπάθεια για  να αποσπάσουν την υπογραφή του Παναγιώτη Καυκή, με άκρα μυστικότητα έκαναν οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης "τα βρήκε στο οικονομικό" αλλά η μεταγραφή χάλασε  για πολλούς και διάφορους λόγους. Η υπόθεση δεν έχει κλείσει αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει νέα προσέγγιση των δύο πλευρών.
Φήμες για την   απόκτηση του Νίκου Χατζηβρέτα ακούστηκαν στο Ρέθυμνο (χωρίς όμως να έχει διασταυρωθεί), ενώ ακούγεται και το όνομα  του  Κώστα Χαραλαμπίδη, (συμπαίκτη του Χατζηβρέτα πέρυσι στον Αρη), αλλά δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό.
Εντείνεται το βάρος στο σέντερ.
Το "πάρτι" του Τουτζιαράκη κάτω από την ρακέτα εντείνει τις προσπάθειες για απόκτηση σέντερ.Εσχάτως ακούστηκε το όνομα του Αντρέι Σελάκοφς. Ο διεθνής Λετονός σέντερ, όμως, κρίνεται ακριβός αλλά οι προσπάθειες για να ρίξει τις απαιτήσεις του θα συνεχιστούν.
Στη λίστα προστέθηκε και ο Ρόλαντς Φρεϊμάνις, ενώ σε αυτή υπάρχουν εδώ και καιρό οι Τζιγκάνοβιτς, Πάντελιτς, Μαρκίς και Τσέρανιτς.
Την Κυριακή στις 17.00 κόντρα στο Δούκα για το Κύπελλο
Το Ρέθυμνο Aegean θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Δούκα για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.Η  ώρα της αναμέτρηση της Κυριακής ορίστηκε στις 17.00 στην έδρα του Δούκα.
Αν οι Ρεθυμνιώτες καταφέρουν να προκριθούν, θα βρουν απέναντί τους το νικητή του ζευγαριού Διαγόρας-Ηλυσιακός, σε εκτός έδρα ματς που έχει οριστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
ΔΑΚ Σερρών 12.00    Ίκαροι Σ.-Ίκαρος Καλλιθέας
Τρικάλων 17.00    Αίολος Τρικάλων-Περιστέρι
Διαγόρα 17.00    Διαγόρας-Ηλυσιακός
Ζωγράφου 17.00    Φιλαθλητικός-Πανιώνιος
Κραχτίδη 17.00    ΚΑΟ Δράμας-Πανελλήνιος
Δούκα 17.00    Δούκας-Ρέθυμνο Aegean 
Ν. Ερυθραίας 15.00    Πανερυθραϊκός-Κολοσσός Ρόδου
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.