Τα νέα των ομάδων μας στην Γ΄Εθνική.


Φιλικό με τον Ανδρογέα  στο κλειστό του Λίντο (χωρίς σκορ), είχε χθές ο Εργοτέλης, που περιμένουν τα φιλικά που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς.
Απο την άλλη ο Ηρόδοτος, έπαιξε χθες με το Δειλινό ενω σήμερα θα αγωνιστεί στις 19:00 με τον Χάνδακα....


Το πρώτο του φετινό φιλικό έπαιξαν χθες οι "κιτρινόμαυροι" με αντίπαλο τον Ανδρογέα στο κλειστό του Λίντο. Στο παιχνίδι δεν κρατήθηκε σκορ και είχε διάρκεια πέντε δεκαλέπτων, τεσσάρων "καθαρών" κι ενα "μικτό".
Τα  ασφαλή συμπεράσματα, για τον Γ.Μακράκη αναμένεται να βγούν το Σαββατοκύριακο με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς σε δυο αγώνες μεταξύ τους.
Ηρόδοτος.Πρώτο τεστ με Δειλινό.
Το βάρος στα φιλικά πέφτει τώρα για το συγκρότημα τρου Γ.Κόκκινου,για να φανεί σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται οι παίκτες ενόψει του πρωταθλήματος.
 Χθες αντιμετώπισε την ομάδα του Δειλινού, που φέρονται απο τα φαβορί της κατηγορίας, ενω σήμερα θα αγωνιστεί στις 19:00 με τον Χάνδακα, (το άλλο φαβορί),ώστε να αποκομίσει καλύτερη εικόνα ο προπονητής των "κυανολεύκων". Μοναδικός απών θα είναι ο Νίχλος που λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.