Ρέθυμνο Aegean | Σπουδαίο τουρνουά με Μαρούσι,Ηλυσιακό,Πανιώνιο, στην μνήμη "Π.Οικονομάκης".



Σπουδαίο τουρνουά στην μνήμη Π.Οικονομάκη το διάστημα 4-6 Οκτωβρίου στο «Μελίνα Μερκούρη», διοργανώνουν οι Ρεθυμνιώτες, που προτεραιότητα έχουν στην απόκτηση σέντερ ώστε να κλείσει ιδανικά ο σχεδιασμός της ομάδας στην Α1....

Σπουδαίο τουρνουά με Μαρούσι,Ηλυσιακό,Πανιώνιος.
Διεξαγωγή τουρνουά στο Ρέθυμνο στη μνήμη του Πέτρου Οικονομάκη, το διάστημα  4-6 Οκτωβρίου  στο «Μελίνα Μερκούρη», διοργανώνει το Ρέθυμνο Aegean.οι ομάδες που προσκλήθηκαν είναι όλες εκτός Κρήτης. Αυτές που οριστικοιήθηκαν τελικά είναι:Μαρούσι,Ηλυσιακός,Πανιώνιος.Ο τελευταίος θα είναι η τέταρτη ομάδα, αφού απάντησε θετικά και οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του.
Πρόσκληση έχει δεχθεί και ο Άρης.Οι Θεσσαλονικείς, όμως, βρίσκονται σε δίλημμα, μια και το ίδιο διάστημα (5-8 Οκτωβρίου) έχουν προσκληθεί στο διεθνές τουρνουά της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η ομάδα να μεταβεί στη Ρωσία, αντί για την Κρήτη.

Προτεραιότητα στον ψηλό.
Το βάρος στην απόκτηση ενός βαρύ σέντερ έχει πέσει στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της.Την Παρασκευή στην  συνάντηση μεταξύ  του Σ.Κουφού, με τον μεγαλομέτοχο του Ρέθυμνο Aegean, Κωστή Ζομπανάκη, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ανοικτά θέματα μεταγραφών στην ομάδα. Σαφώς και προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός σέντερ, με τον Άντριου Μπετς να είναι ψηλά στη λίστα, αλλά να είναι «αλμυρός» για τα δεδομένα της ομάδας και να εξετάζονται και άλλες λύσεις όπως αυτή των Τζιγκάνοβιτς, Μαρκίς, Πάντελιτς, αλλά και προσφάτως ενός 23χρόνου ύψους 2.10 διεθνή Λετονού.
Προετοιμασία: Πιάνει Ρέθυμνο σήμερα ο Μπρέντ Πέτγουεϊ,ρεπό για τους υπόλοιπους.
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά με διπλές προπονήσεις, ενώ σήμερα οι παίκτες της Ρεθυμνιώτικης ομάδας απολαμβάνουν το ρεπό τους. Μια γαστρεντερίτιδα που ταλαιπωρεί τον Κέσεϊ Μίτσελ δεν του επιτρέπει να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά πάντως έχει δείξει πως είναι 'πολυβόλο" (σκόρερ).
-Αρκετά ικανοποιημένος είναι ο Στέργιος Κουφός από την τεράστια διάθεση και προσπάθεια να ενσωματωθεί στην ομάδα που καταβάλλει ο Μπράντι Μόρνιγκσταρ. Ο Αμερικανός μπορεί να μην δείχνει στον Κουφό 100% αυτό που θέλει στα οργανωτικά καθήκοντα (πλέι μέικερ), αλλά καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθεί, ενώ είναι και εξαιρετικός σουτέρ.
Αντιθέτως, ο έμπειρος τεχνικός περιμένει περισσότερα από τον Βούκασιν Άλεξιτς, ο οποίος έχει μέτρια εικόνα και περιμένει να προσαρμοστεί περισσότερο στο επόμενο διάστημα, για να δείξει την κλάση.
-Σήμερα έφτασε στο Ρέθυμνο ο Μπρέντ Πέτγουεϊ, με τον Αμερικανό «ψηλό» να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα την Δευτέρα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.