Ανδρογέας | Αισιοδοξία για πολύ καλή πορεία.


Με μοναδικά προβλήματα τον Γ.Σταματάκη (θλάση στο δικέφαλο), αλλά (κυρίως) την έλλειψη γηπέδου, συνεχίζεται με δυνατούς ρυθμούς η προετοιμασία του Ανδρογέα, που θα ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα τα φιλικά….

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της αντρικής ομάδας. Παρόλο το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με το γηπεδικό η ομάδα βρίσκεται σε καλό στάδιο και από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει να δίνει και τα πρώτα φιλικά. Μοναδική απουσία είναι αυτή του Σταματάκη Γιάννη(θλάση στο δικέφαλο).
Το κλίμα στην ομάδα είναι παρά πολύ καλό, προπονητής και παίχτες δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για μια παρά πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
Στα τμήματα των ακαδημιών όπου φέτος έχει αναλάβει ο πολύ έμπειρος γυμναστής-προπονητής Περυσινάκης Δημήτρης έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές και οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό γήπεδο των Πατελων και στο νέο αθλητικό κέντρο της Φορτέτσας.
Η επιτροπή μπάσκετ ευχαριστεί της επιχειρήσεις: MILTO PLAST-ζαχαροπλαστεία ΠΛΑΤΑΚΗ-εστιατόριο-ψησταριά ΛΕΩΦΟΡΟΣ και εξοπλισμοί ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ για τις ευγενείς χορηγίες τους στο σωματείο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.