Συνάντηση ΕΚΑΣΚ-Σωματείων | Κοινός αγώνας για λύσεις.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις 17:00, η συνάντηση των τεσσάρων σωματείων του Ηρακλείου που  αποχώρησαν από τη διαδικασία της κλήρωσης, με μέλη της ΕΚΑΣΚ, με σκοπό την εξεύρεση λύσεων, στο γηπεδικό, αλλά (κυρίως) και στο οικονομικό θέμα...



Το δρόμο να "πάμε σπίτια μας" δείχνει ο Μ.Δασκαλάκης
Στην συνάντηση από τα τέσσερα σωματεία προσήλθαν οι Μ.Τζομπανάκης (Ανδρογέας), Θάλεια Τζουμέρκα,Απόστολος Δέλτσος (Φιλαθλητικός), Θ.Αυγουστάκης (Χάνδακας) και ο εκπρόσωπος της ομάδας του Δειλινού.
Την ΕΚΑΣΚ εκπροσωπούσαν ο πρόεδρος κος Μ.Δασκαλάκης, ο αντιπρόεδρος κ.Δ.Περυσινάκης και ο ταμίας Μ.Σκεπασιανός.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνει κοινός αγώνας, ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι εμπλεκόμενοι, με σκοπό την εξεύρεση λύσεων.
-Στο γηπεδικό θα γίνει προσπάθεια να δοθούν λύσεις από το κλ.Αλικαρνασσού, έστω για μια φορά την εβδομάδα από τα ενδιαφερόμενα σωματεία, ενώ παράλληλα θα γίνει συντονισμένη προσπάθεια (με τους φορείς της πόλης μας) για τα προπονήτρια του κλειστού στα "Δυο Αοράκια".
-Το μεγάλο αγκάθι όμως αποτελεί το οικονομικό.Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΚΑΣΚ τόνισαν στους εκπροσώπους των σωματείων, ότι με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν τα πρωταθλήματα !!!!
Οι εκπρόσωποι των σωματείων που αντιλήφθηκαν πλήρως το πρόβλημα, τόνισαν χαρακτηριστικά ότι "ίσως είναι καλύτερα να πάμε στα σπίτια μας, καθώς με τα σημερινά δεδομένα και με τα έξοδα που "βαραίνουν" κάθε σωματείο (υλικό ομάδας, μετακινήσεις, έξοδα διαιτησίας-γραμματείας), και με δεδομένο την αποχή των χορηγών, οι μόνοι εθελοντές του χώρου είναι οι παράγοντες.Πρέπει όσοι εμπλεκόμαστε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων".
Αποφασίστηκε να γίνει σύντομα μια συνάντηση με όλους τους φορείς του τοπικού μπάσκετ, με σκοπό την εξεύρεση λύσεων, ώστε να μπορέσει  (όπως το έχει αναφέρει πρώτος ο σημερινός πρόεδρος της ΕΟΚ), το "μπασκετάκι" να σταθεί στα πόδια του έστω και στις δύσκολες αυτές πραγματικά συνθήκες.

Να θυμίσουμε ότι η ΕΚΑΣΚ πραγματοποίησε ορισμούς στα μικρά πρωταθλήματα της Ενωσης, με σκοπό τις λιγότερες δυνατό μετακινήσεις ενώ παράλληλα ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης του φετινού πρωταθλήματος των Ανδρών. Η πρεμιέρα πάντως αναμένεται να γίνει είτε στις 8, είτε στις 15 Οκτωβρίου
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.