Ηράκλειο | Ξεκίνημα στα δύσκολα...


Ξεκίνησε και επίσημα από την Τρίτη η προετοιμασία του «Ηράκλειο» ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 2 Οκτωβρίου και γι’ αυτό ο Βασίλης Ράλλης επέλεξε να ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία.

Συνεχίζεται, μετά το αρχικό στάδιο προσαρμογής , με -ανέβασμα στροφών- η προετοιμασία της ομάδας του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ με διπλές καθημερινές προπονήσεις, κάθε πρωί, με εναλλάξ πρόγραμμα, σε στίβο για βελτίωση της αερόβιας και αναερόβιας  ικανότητας των αθλητών, στο Στάδιο Ελευθερίας  , ή βάρη για μυϊκή ενδυνάμωση , στο γυμναστήριο GYMNASIUM που διατίθεται αφιλοκερδώς για τις ανάγκες της ομάδας , και το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση Μπάσκετ.  στο κλειστό του Λίντο  
Στο πρόγραμμα, μετά τον ερχομό και του νεοαποκτηθέντα Βαγγέλη Παπαδόπουλου  συμμετέχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, εκτός του Γιώργου Αρναουτάκη (στρατιωτικές υποχρεώσεις).
Απουσιάζουν επίσης ο έφηβος Μενέλαος Κουμάκης (άδεια), καθώς και ο Δημήτρης Φραγκιαδάκης ο οποίος μαζί με τον Ηλία Θεοδωρίδη βρίσκονται ήδη στη Σαραγόσα της Ισπανίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο εκεί διεξαγόμενο διεθνές τουρνουά με την Εθνική Παμπαίδων της Χώρας μας.  
Επίσης το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, αφού για άλλη μια φορά τους ευχαριστήσει για την πολύχρονη  παρουσία τους και στήριξη προς την ομάδα και ιδιαίτερα κατά την περσινή χρονιά, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας και τους φιλάθλους της πόλης, ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα αμπονέ για την νέα χρονιά τιμές με 20 ,50 ,100  ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία του ομίλου μας Δουκός Μποφώρ-1 καθημερινά και ώρες 17.00-21.00  , τηλ  2810/224745 και τους καλούμε να είναι κοντά μας και  στη νέα προσπάθειά μας.
Βασίλης Ράλλης ; "Βήμα ,βήμα, κι όπου βγεί".
Ο Βασίλης Ράλλης μιλώντας στην  Εφημερίδα «Νέα Κρήτη» για το ρόστερ και το στόχο της ομάδας επισήμανε: «Ουσιαστικά η ομάδα είναι ίδια με πέρυσι. Η Β’ Εθνική είναι πιο δύσκολο και μεγαλύτερο πρωτάθλημα, αλλά εάν είμαστε υγιείς όλα θα πάνε καλά. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα, είμαστε τρία χρόνια μαζί και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Πολλά έχουν ακουστεί για το στόχο της ομάδας. Καταρχήν θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, ένα-ένα παιχνίδι και όπου μας βγάλει. Νομίζω ότι έχουμε και την ικανότητα και την εμπειρία να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο βαθμολογικό πίνακα. Δεν ξεχνάμε όμως ότι δεν είμαστε μόνοι μας και δεν μπορούμε να βάλουμε στόχο αυτή τη στιγμή γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι οι υπόλοιπες ομάδες. Εμείς στηριζόμαστε στη δική μας ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε αρκετά καλά. Δεν μπορούμε να πούμε, όμως, πού μπορεί να φτάσει, καθώς υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες όπως η υγεία και το πρόγραμμα».
Ο τεχνικός του «Ηράκλειο» πιστεύει ότι φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα καθώς «το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι μεγαλύτερο και ποιοτικότερο. Επειδή η ποιότητα των παικτών της ομάδας μας είναι τέτοια, παραπάνω κατηγορίας πιστεύω, θα αντεπεξέλθουμε πολύ καλά. Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά και όλοι μαζί κάνουν ένα πάρα πολύ καλό σύνολο». Όσον αφορά στο γεγονός ότι κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στις Εθνικές κατηγορίες, τονίζει ότι «τώρα είναι τελείως διαφορετική η θέση μου. Άλλες οι ευθύνες σε σχέση με το να είσαι συνεργάτης. Ακόμα και η συμπεριφορά προς και από τους παίκτες είναι διαφορετική και πρέπει να είναι. Οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες, αλλά πιστεύω ότι είμαστε τόσο πολύ δεμένοι σαν ομάδα αυτά τα χρόνια και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Γνωρίζω τα αποδυτήρια και τους χαρακτήρες των παιδιών και αυτό είναι πολύ βασικό», επισήμανε.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.