ΟΦΗ | Την Δευτέρα τα αποκαλυπτήρια του νεου ΟΦΗ.


Την Δευτέρα 22 Αυγούστου στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα γίνει η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας , ενώ το απόγευμα θα γίνει και η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά στο Κλειστό του ΒΑΚ.

Η  ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ αναφέρουν:
Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει, ότι την Δευτέρα 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας, για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.
Θα προηγηθεί  πρωινή συγκέντρωση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (και στην αίθουσα "Μ.Παπακαλιάτης"),μεταξύ της διοίκησης, των παικτών  και των προπονητών της ομάδας μας, παρουσία των εκπροσώπων του τύπου.
-Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, που θα σηματοδοτήσει, την έναρξη της προετοιμασίας.


Επίσης από την 1η Σεπτέμβρη, (για τυπικούς λόγους ,έως ότου ξεκαθαρίσει με την πρώην ομάδα του ΑΕΚ Άργους), θα ξεκινήσει και ο Ντάρελ Λιούις, υπογράφοντας ταυτόχρονα και το συμβόλαιό του με τους "ασπρόμαυρους", ολοκληρώνοντας ιδανικά τον σχεδιασμό της ομάδας του Β.Βλάχου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.