Β. Βλάχος : "Στόχος η παραμονή στην Α2"



Από τις ομάδες που κινήθηκαν  γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι, κάνοντας  σπουδαίες προσθήκες, ήταν ο ΟΦΗ, ωστόσο οι Ηρακλειώτες παραμένουν προσγειωμένοι.
Ο Βαγγέλης Βλάχος, εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ τους στόχους των «ασπρόμαυρων», τις εκτιμήσεις του για το πρωτάθλημα και την έναρξη της προετοιμασίας (την προσεχή Δευτέρα), καθώς και τις μεταγραφές που έχει κάνει έως τώρα…

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Βλάχου στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ

-Για τους στόχους του ΟΦΗ τη νέα σεζόν: «Το λογικό είναι να προσπαθήσουμε να σωθούμε κι αυτός είναι ουσιαστικά ο στόχος. Πλέον, πέφτουν πέντε ομάδες και όπως βλέπω μέχρι την τελευταία στιγμή όλες θα είναι δυνατές. Παρά την οικονομική κρίση έχουν γίνει καλές κινήσεις και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όσον αφορά εμάς, μας έγινε μάθημα η προπέρσινη σεζόν όταν ανεβήκαμε στην Α2 και πέσαμε. Βέβαια, τότε υπήρχε μία σημαντική δικαιολογία, καθώς όλα έγιναν τελευταία στιγμή και το ρόστερ είχε στελεχωθεί για τη Β’ Εθνική».

-Για την προετοιμασία που ξεκινάει τη Δευτέρα (22/08): «Στην Κρήτη υπάρχει το πρόβλημα ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν πολλά σπίτια εξαιτίας του τουρισμού κι έτσι οι παίκτες θα πρέπει για ένα διάστημα να μείνουν σε ξενοδοχείο. Ξεκινάμε σχετικά αργά, όμως αυτό με τα σπίτια είναι πρόβλημα. Αν όλα πάνε καλά θα έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας, ενώ ίσως γίνει ακόμα μία προσθήκη. Πάντως, τη Δευτέρα (22/08) υπολογίζω να έχω 11 παίκτες».

-Για το μέχρι τώρα μεταγραφικό σχεδιασμό: «Απομένει η απόκτηση ακόμα ενός παίκτη που θα παίζει στην περιφέρεια. Πολλοί είπαν ότι κλέψαμε τις εντυπώσεις, όμως δεν συμφωνώ, απλά κινηθήκαμε γρήγορα. Ο πρόεδρος και ο γιος του τρέχουν όλη την ώρα για την ομάδα κι αυτό μας βοήθησε πολύ. Από τα μέσα της περσινής σεζόν, όταν βλέπαμε ότι ανεβαίνουμε, αρχίσαμε να έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας κι έτσι όταν ήρθε η ώρα ήμασταν έτοιμοι».


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.