Εργοτέλης | Νέος πρόεδρος ο Γιαννουλάκης- Ξεκίνημα με όνειρα την Δευτέρα στο "Μαρτινέγκο".

O Β.Γιαννουλάκης αναλαμβάνει τα "ηνία" του μπασκετικού Εργοτέλη, αντικαθιστώντας τον Τ.Βασιλειάδη, ενώ την Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας.Αναβαθμίζεται ο Α.Χριστοδούλου, υπεύθυνος στις υποδομές ο Μακράκης....
 Έξι νέα πρόσωπα μετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, το οποίο διευρύνθηκε.Νέος πρόεδρος της Επιτροπής Μπάσκετ του Εργοτέλη αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης ο οποίος αντικατέστησε, τον επί σειρά ετών (για μια επταετία), πρόεδρο κ. Τάκη Βασιλειάδη. Παράλληλα, στο Δ.Σ του κρητικού συλλόγου εισήλθαν νέα μέλη και συγκεκριμένα οι  Αλέκος Γιαννουλάκης και Βαγγελιώ Χατζηπάνου, Μποτζώρη Νανά, Διαλυνά Βαγγελιώ, Πατραμάνης Γιάννης, Θεοδωρομανωλάκης Μιχάλης.

 Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την νέα σύνθεση της Επιτροπής Καλοθοσφαίρισης του Γ.Σ. Εργοτέλης :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
  
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ           
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΜΠΑΛΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΒΟΡΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΜΕΛΟΣ & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΕΦΟΡΟΣ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΤΑΜΙΑΣ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
ΜΑΥΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΜΠΑΛΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΕΛH
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
Α' ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ ΜΕΛΙΤΣΑ
Β' ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ ΝΩΝΤΑΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟ-ΜΙΝΙ
ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΙΝΙ
ΘΕΟΔΟΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΔΙΑΛΥΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΦΟΡΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ
ΠΑΤΡΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΑΝΑ ΜΠΟΤΖΩΡΗ

Η Επιτροπής Μπάσκετ του Γ.Σ Εργοτέλης θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Τάκη Βασιλειάδη για την πολυετή παρουσία του στην θέση του Προέδρου και την μεγάλη του προσφορά προς την ομάδα.
Η πρώτη συνάντηση της Ανδρικής Ομάδας για την νέα χρονιά ορίστηκε την Δευτέρα 22 Αυγούστου ώρα 20:00 στο Μαρτινέγκο.
-O Βαγγέλης Γιαννουλάκης γίνεται ο 8ος πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του Εργοτέλη, αφου τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος αλλά και αντιπρόεδρος, μαζί με αρκετούς νεους παράγοντες. Πρόεδροι της επιτροπής μπάσκετ των "κιτρινόμαυρων" είχαν διατελέσει κατά σειρά οι κ.κ Μυρτάκης, Νικηφοράκης, Μαρής, Α. Λεβέντης, Κατσανέβας, Ι. Λεβέντης και Τ.Βασιλειάδης.
-Για την Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 20:00, στο ιστορικό Μαρτινέγκο έχει οριστεί "η επίσημη πρώτη" συγκέντρωση του Εργοτέλη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Γιώργος Μακράκης θα έχει έτσι την ευκαιρία να κάνει προετοιμασία δύο μηνών ώστε να μπορέσει να “μοντάρει” την ομάδα του για να παρουσιαστεί έτοιμη από την πρώτη αγωνιστική (23/10).
Από την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι τριπλές προπονήσεις με αερόβια άσκηση, βάρη και μπάσκετ.
Οι “κιτρινόμαυροι” προέβησαν σε  ανανέωση καθώς αποκτήθηκαν οι Βαρνάβας,Γρύλλης Αντώνης,Γρύλλης Σπύρος και  Φλιάτης Γιάννης, ενώ θα προωθηθούν παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Αναβαθμίζεται ο Χριστοδούλου.Μακράκης υπεύθυνος και στις Ακαδημίες.
-Eπίσης παράλληλα ετοιμάζονται αλλαγές οργανωτικά, καθώς στη συνάντηση που έγινε την Δευτέρα,  πάρθηκαν αποφάσεις για αρκετά θέματα που αφορούν όλα τα τμήματα μπάσκετ του Εργοτέλη, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Πάντως, όπως όλα δείχνουν, αναβαθμίζεται ο  ρόλος του Αλέξη Χριστοδούλου, ο οποίος, εκτός από την  ευθύνη της εγκύμνασης και  φυσικής κατάστασης των αθλητών κατά την προετοιμασία, θα αποκτήσει  ενεργό ρόλο σε  όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Επίσης, ο Γιώργος Μακράκης αναμένεται να αναλάβει  γενικός υπεύθυνος στις υποδομές, όπου θα υπάρξουν νέα  δεδομένα.
Σύντομα θα γνωρίζομε περισσότερα....
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.