Ηράκλειο | Σεμινάριο απο τον Εργοφυσιολόγο Κώστα Χατζηχρήστο.

Στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., θα βρίσκεται τη Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Αυγούστου 2011, ο Εργοφυσιολόγος Κώστα Χατζηχρήστος, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο προς τους προπονητές και αθλητές Καλαθοσφαίρισης και Τένις του Ομίλου.

Η ανακοίνωση του Ομίλου, αναφέρει αναλυτικά...
"Ο κορυφαίος σε τομείς όπως αθλητική ενδυνάμωση, προετοιμασία και προθέρμανση αθλητών, ταχυδύναμη, πρόληψη τραυματισμών και αποκατάσταση κ.α. ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ Med, CSCS, θα βρίσκεται τη Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Αυγούστου 2011 στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. για το επιμορφωτικό σεμινάριο προς τους προπονητές και αθλητές Καλαθοσφαίρισης και Τένις του Ομίλου.

Ο απόφοιτος του ΤΕΦΦΑ Αθηνών, κάτοχος Master of Science στην Εργοφυσιολογία και στην Αθλητική Διατροφή του Πανεπιστημίου του TEXAS, έχει εργασθεί ως προπονητής αθλητικής ανάπτυξης σε Αθλητικά Κέντρα των Η.Π.Α. καθώς και στις ομάδες basket του NCAA , Division I του TEXAS και της GEORGIA.

Η διάρκεια του σεμιναρίου ορίστηκε και τις δύο μέρες από τις 11:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ. .

Εφόσον το επιθυμεί προπονητής από άλλο σωματείο, δύναται μόνο κατά τη δεύτερη  ημέρα του σεμιναρίου  και από ώρα 16:30 μ.μ. να προσέλθει και να συζητήσει με τον ομιλητή σχετικά θέματα που τον απασχολούν".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.