ΕΚΑΣΚ |Η "πρώτη" του Χάνδακα."Να γίνουμε ομάδα και...οτι κάτσει...

Η μία μετά την άλλη οι Κρητικές  ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες, συγκεντρώνονται για την έναρξη της προετοιμασίας τους, εν όψει της νέας χρονιάς.

Ο Χάνδακας, έκανε την αρχή στο τοπικό, πραγματοποιώντας την πρώτη συνάντηση στο cafe "Χάνδακας", ενώ στο παρκέ θα μπει την Δευτέρα 22 Αυγούστου, στις 20:45 στο κλειστό του Λίντο.
Την Σάββατο το βράδυ λοιπόν στις 20 Αυγούστου, μέσα σε ένα ζεστό και ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για την νέα χρονιά, των αθλητών της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην καφετέρια του προέδρου της ομάδας κ.Θέμη Αυγουστάκη,, που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ..
Το kritikobasket.gr, βρέθηκε στην πρώτη συνάντηση της ομάδας, και κατέγραψε εντυπώσεις, δηλώσεις και στόχους, για μια ομάδα που διανύει την 2η χρονιά της στα τεκταιτενόμενα του τοπικού μπάσκετ, δημιουργώντας θετικές εντυπώσεις.
Παρόντες στην πρώτη συνάντηση ήταν, από το Δ.Σ της ομάδας του Χάνδακα :
Ο πρόεδρος κος Θέμης Αυγουστάκης
Η Γενική Γραμματέας κα Μαρκάκη Μαρίνα
Η Ταμίας κα Λιαπάκη Έφη
Ο Έφορος κος Αλέξανδρος Νεονάκης
και ο Γενικός Αρχηγός κος Νταουσιάνης Γιάννης.
Απουσίαζαν για διάφορους λόγους, ο αντιπρόεδρος κος Σταμούλος  Μαρίνος,ο υπεύθυνος Δ.Σχέσεων κος Χατζηδάκης  Γιώργος και τα μέλη Στρατάκης Σταύρος, και  Σφακιανάκης  Κώστας.
Μαζί με τον Δημήτρη Κασαπίδη, το παρόν έδωσαν οι παίκτες Μπαξεβάνης, Κουτρούλης,Βαλαμούτσουνος, Βεργετάκης,Σηφάκης,Αντωνογιωργάκης, Ζαχαριουδάκης, Δότσιος,Τζίμας,Μήτσης,Λυκάκης,ενω απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Μάρκιν Βασίλης, Χρυσικός Δημήτρης,Μουδάτσος Κώστας,Συντιχάκης Μίλτος,Τσεπαπαδάκης Μιχάλης,Βισκαδουράκης Γιώργος,Τσαγκαράκης Βασίλης.
Θ.Αυγουστάκης: "Δίπλα σας η διοίκηση".
Το καλωσόρισμα, ανέλαβε όπως ήταν φυσικό ο πρόεδρος της ομάδας Θ.Αυγουστάκης που στην σύντομη ομιλία του τόνισε:
"Καλωσορίζω όλους τους νέους, αλλά και παλιούς παίκτες της ομάδας μας.Καλωσορίζω και τον νέο μας προπονητή κο Δ.Κασαπίδη.Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά τον προηγούμενο προπονητή μας κο Π.Χατζηδάκη για την άριστη συνεργασία που είχαμε πέρυσι, ευχόμενος να ε΄χει κάθε επιτυχία στο μέλλον.Εύχομαι σε όλους σας υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.Η διοίκηση θα είναι θα είναι δίπλα σας, σε ότι πρόβλημα προκύψει.

Δημήτρης Κασαπίδης:" Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα.στόχος η δημιουργία ομάδας"
Ο νέος προπονητής της ομάδας, Δ.Κασαπίδης, έθεσε ξεκάθαρα, από την πρώτη μέρα τους στόχους ομάδας:
"Σας καλωσορίζω κι εγώ με την σειρά μου και επειδή ακούγονται και γράφονται πολλά, να σας το ξεκαθαρίσω από την αρχή.Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα.Στόχος είναι η δημιουργία ομάδας μέσα και έξω από το παρκέ.Με τις συγκυρίες που επικρατούν, αναμένεται να είναι μια δύσκολη χρονιά η φετινή.Θα λέμε λίγα, αλλά θα κάνουμε  πολύ δουλειά. Ευκαιρίες θα δοθούν σε όλους χωρίς εξαιρέσεις. Είναι στο δικό σας χέρι τις κατακτήσετε.Δεν υπάρχει δεδομένη θέση στην ομάδα είτε είναι μεγάλος, είτε μικρός σε ηλικία.Ο Χάνδακας έχει την ανάγκη όλων σας και κανείς δεν περισσεύει. Πιστεύω σε εσάς θα πάμε καλά".
Παράλληλα ο Δ.Κασαπίδης, έδωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.
"Ξεκινάμε την Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 20:45 στο Λίντο.Την Τρίτη στο ίδιο γήπεδο στις 15:30, ενω παράλληλα ψάχνουμε ελεύθερες ώρες στις Πατέλλες η σε κάποιο άλλο γήπεδο.Επίσης θα πάμε στο στάδιο Ελευθερίας για φυσική κατάσταση, ενω θα κάνουμε βάρη κλπ, με σκοπό να γίνει το χτίσιμο της ομάδας μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου".

Α.Νεονάκης : "Μην ασχολείστε με την διαιτησία". 
Ο έφορος Α.Νεονάκης τόνισε επιγραμματικά:"Είναι πολύ ευχάριστο που μαζεύονται αθλητές διαφόρων ηλικιών, καθώς συνδυάζουν την όρεξη με την εμπειρία που χρειάζεται κάθε ομάδα.Παράκλησή μου είναι μην ασχοληθείτε με τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους.Ασχοληθείτε μόνο με  την ομάδα".
Σκουλατάκης Γιώργος:"Στόχος το καλό μπάσκετ"
ο έμπειρος Γ.Σκουλατάκης, τόνισε: "Είμαστε μια καλή παρέα, καθώς οι περισσότεροι είμαστε γνωστοί η φίλοι και έχουμε ξανασυνεργαστεί.Δεν έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους, δεν είναι το ζητούμενο.Το ζητούμενο είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ να το ευχαριστηθούμε όλοι και από εκεί και πέρα ότι προκύψει καλώς να έρθει".

Αντώνης Βεργετάκης:"Η παρέα με ξαναγύρισε".
Ο Α.Βεργετάκης σχολιάζοντας της επιστροφή του ξανά στην ενεργό δράση τόνισε:"Η καλή συνεργασία και η παρέα που είχα με τους περισσότερους, μου έδωσαν το κίνητρο να ασχοληθώ πάλι ενεργά με το μπάσκετ.Νομίζω αν κρίνω και από την πρώτη συνάντηση ότι υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα.δεν μας ενδιαφέρουν οι τίτλοι, δεν είναι αυτοσκοπός.Σκοπός είναι, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να χαιρόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Το κοινωνικό πρόσωπο του Χάνδακα.
Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ ΧΑΝΔΑΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στο άκουσμα της εκδημίας του ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΜΑΝΩΛΗ,       ποδοσφαιρικού παράγοντα κι δημοτικού συμβούλου αλλά πάνω απ' όλα διακεκριμένου μέλους της τοπικής κοινωνίας, επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους κι συνεργάτες του εκλιπέντος.
-Να ολοκληρώσουμε τονίζοντας ότι ο Χάνδακας προσπαθεί να βάλει τις βάσεις να γίνει μια σοβαρή ομάδα στο τοπικό στερέωμα, παίρνοντας και διάφορες άλλες κοινωνικές πρωτοβουλίες.Σύντομα οι παίκτες τα μέλη και όποιος άλλος θέλει θα δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, (αφού έχει δημιουργηθεί από πέρυσι τράπεζα αίματος), δίνοντας αίμα προς τους συνανθρώπους μας.
Επίσης οι άνθρωποι του Χάνδακα, θα προσπαθήσουν να ασφαλίσουν όλους τους παίκτες της ομάδας, ώστε να αντιμετωπίζουν τα τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να συναντήσουν.

Οι υπόλοιπες ανακοινώσεις του Σωματείου:
Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. ΧΑΝΔΑΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ καλοσορίζει τον νέο προπονητή του σωματείου μας κύριο ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, και τους νέους αθλητές και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο 2011-2012 με υγεία κι επίτευξη των στόχων του σωματείου μας.

 ΡΟΣΤΕΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011 - 2012
α/α      ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ                ΘΕΣΗ        ΥΨΟΣ          ΗΛΙΚΙΑ
1.    Σκουλατάκης  Γιώργος                    1-2        1.78                 31
2.    Δότσιος  Περικλής                             1-2        1.90                19
3.    Κουτρούλης  Κώστας                        1-2        1.80                27
4.    Τζίμας  Δημήτρης                                  4        1.90               28
5.    Τζαγκαράκης  Βασίλης                      2-3        1.82              30
6.    Σηφάκης  Δημήτρης                          3-4        1.95              30
7.    Βαλαμούτσουνος  Λουκάς                3-4        1.96              31
8.    Συντιχάκης  Μίλτος                                1        1.66              24
9.    Μπαξεβάνης  Νίκος                               5        1.95             28
10.    Μήτσης  Σπύρος                              3-4        1.89             22
11.    Χρυσικός  Δημήτρης                       1-2        1.83             21
12.    Βισκαδουράκης  Γιώργος                 3        1.88              29
13.    Αντωνογιωργάκης  Δημήτρης            2        1.86              22
14.    Λυκάκης  Μιχάλης                              2        1.85              20
15.    Τσεπαπαδάκης  Μιχάλης                  2        1.82              23
16.    Βεργετάκης  Αντώνης                        5        1.94              36
17.    Μουδάτσος  Κώστας                       2-3        1.85            28
18.    Ζαχαριουδάκης  Δημήτρης             4        1.92              29
19.    Καπετανάκης  Χάρης                        4        1.92             28
20.    Μάρκιν  Βασίλης                               2        1.80               25

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.