Ρέθυμνο Aegean | Έκλεισε και Παπανικολάου.


Ρέθυμνο Aegean και Παπανικολάου  έλυσαν τις όποιες διαφορές που είχαν και συμφώνησαν προφορικά σε συνεργασία για την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά το ρεπορτάζ μας.
Έτσι άλλος ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ, γίνεται κάτοικος Ρεθύμνου.
Ο ύψους 2.06 μ. φόργουορντ κατάγεται από την Κω και ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 14 ετώνν με τη φανέλα του τοπικού Ηρακλή 2000. Το 2002 τον εντόπισε η ΑΕΚ, η οποία τον ενέταξε στο εφηβικό της τμήμα. Στην «Ένωση» αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τους μικρούς και τρία με την ανδρική ομάδα.Ο 27χρονος φόργουορντ  έκανε σύντομα περάσματα από Ηλυσιακό (δύο φορές) και Πανιώνιο, μέχρι να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ο Παπανικολάου δείχνει πως προτιμά τις “κιτρινόμαυρες” ομάδες (AEK, Ηλυσιακός), μέχρι να προβάρει τα μπλε.Αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Αριθμός Φανέλας 7
Όνομα Νίκος
Επώνυμο Παπανικολάου
Χώρα  Greece
Ημερομηνία Γέννησης 1984-11-30
Τόπος Γέννησης Αθήνα
Ύψος 205
Βάρος 103
Θέση Πάουερ φόργουορντ
Λήξη συμβολαίου 30-06-2012
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 2010 - 2011

Πόντοι 58
Ριμπάουντ 41
Ασίστ 8
Λάθη 13
Τάπες 6
Κλεψίματα 5
Φάουλ 33
Λεπτά 237

 -Η ομάδα της Κρήτης βλέπει με πολύ καλό μάτι και την περίπτωση του Νέστορα Κόμματου.
Στο μεταξύ, από χθες  γυμναστής του Ρεθύμνου αναλαμβάνει ο Βασίλης Μητσόπουλος από την Λάρισα. Ο τελευταίος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στον Κολοσσό Ρόδου. Παράλληλα, ο ΑΓΟΡ συμφώνησε και με τον Θανάση Γιαπλέ ο οποίος θα αποτελέσει τον άμεσο βοηθό του Στέργιου Κουφού.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eίναι λάθος το ότι ο Βασίλης Μητσόπουλος έχει συνεργαστεί με τον Αλεξανδρή στον Κολοσσό. Ο Μητσόπουλος έχει εργαστεί με Κώστα Πηλαφίδη σε ΑΕΛ ΓΣ, με Χριστόπουλο σε ΑΕΛ ΓΣ, με Καλαφατάκη σε ΑΕΛ ΓΣ και Ολύμπια, με Αλεξανδρή σε ΑΕΛ ΓΣ, ενώ έχει 148 μετάλλια με αθλητές στίβου και διατηρεί δική του ακαδημία μπάσκετ στη Λάρισα.