ΟΦΗ | Αποχώρησε Ο Θ.Σουφλιάς, "Ψηλώνει"με Σ.Τουτζιαράκη, που τον ήθελαν ομάδες Α1 !!!.

Μετά από 2 χρόνια Σουφλιάς αποχαιρετά τον ΟΦΗ, ενώ έκανε νέο "μπαμ" με την απόκτηση του Τουτζιαράκη, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά, το ρεπορτάζ μας.
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
Ο Σ.Τουτζιαράκης
Με επίσημη ανακοίνωση ο ΟΦΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον Θανάση Σουφλιά, ευχαριστώντας τον  για την συνεργασία που είχαν. Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση...
-Για τον Σταύρο Τουτζιαράκη, σας είχαμε αναφέρει από την 1η Αυγούστου. Χθες σας είχαμε γράψει ότι έκλεισε οριστικά από το μεσημέρι της Τρίτης. Μάλιστα οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αναφέρουν ότι ο Τουτζιαράκης είχε δεχθεί πρόταση από τον ΟΦΗ καιρό τώρα.Όμως είχε δεχθεί κρούση κι από άλλες ομάδες (δυο), ενώ περίμενε κι άλλες από Α1. Τελικά επιβράβευσε την υπομονή του ΟΦΗ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας.Αναμφισβήτητα πρόκειται για (άλλη μια), σπουδαία μεταγραφή, δίνοντας "δύναμη" στον ΟΦΗ κάτω από την ρακέτα.
Ο Σ.Τουτζιαράκης, έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό. Είναι (και αυτός) διεθνής σε όλες τις Εθνικές ομάδες.Έχει ύψος 2.10με  παρουσία στην Α1, ενώ έχει ξεκινήσει από τον Μαντουλίδη.Ο 24χρονος σέντερ έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Α1, φορώντας τις φανέλες ομάδων όπως ο Μακεδονικός, το Μαρούσι, η ΑΕΚ και ο Ίκαρος, με αποτέλεσμα να έχει αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες.
Πρόκειται για παίκτη που έχει τα στοιχεία που θέλει ο Β.Βλάχος καθώς είναι μικρός σε ηλικία (5 / 11 / 1987),ενώ παίζει "πλάτη" και το λατρεμένο του Β.Βλάχου πικ εν ρολ.
Έτσι έκλεισαν το ρόστερ τους με τον πλέον ιδανικό τρόπο, ( αφού  ο Ντάριλ Λιούις έχει κλείσει και απομένει μόνο η ανακοίνωση), δημιουργώντας ένα πανίσχυρο ρόστερ, το οποίο είναι ικανό για πολύ μεγάλα πράγματα.

Η επίσημη ανακοίνωση, (μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας) αναφέρει:

Παίκτης του ΟΦΗ ο Σταύρος Τουτζιαράκης.



Παίκτης "υψηλών" προδιαγραφών είναι η τέταρτη φετινή μεταγραφή της ομάδας μας.Απέκτησε τον διεθνή (και αυτός), σέντερ Στάυρο Τουτζιαράκη.Ο  Τουντζιαράκης  τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στην Α1 κατηγορία με την ΑΕΚ και το Μαρούσι ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στα "μεγάλα σαλόνια" φορώντας τη φανέλα τουΊκαρου Καλλιθέας.Αναλυτικά έχει αγωνιστεί στις ομάδες Αριστοτέλη Φλώρινας,στον Μαντουλίδη,Μακεδονικό,Μαρούσι,ΑΕΚ,Ίκαρο Καλλιθέας και τώρα προβάρει τα "ασπρόμαυρα".
Το πλούσιο βιογραφικό του, δείχνει οτι ο ΟΦΗ έκανε μια πολύ σημαντική επένδυση, "ψηλώνοντας αρκετά", τόσο σεεπίπεδο, οσο και κάτω απο την ρακέτα.
Ο γεννημένος στις 5/11/1987 στη φλώρινα πάικτης έχει αρκέτές παρουσίες στις Εθνικές ομάδες, απο την πάιδων μέχρι την Νέων ανδρών.Η ΕΟΚ στο επίσημο σαιτ της αναφέρει τα παρακάτω στατιστικά για τον Σ.τουτζιαράκη.
Η διεθνής καριέρα με αριθμούς...Κατηγ. Αγώνες Πόντοι M.O. Πόντων
ΑΝΔΡΩΝ   3   3          1,00
Β! ΑΝΔΡΩΝ       2        2   1,00
ΕΦΗΒΩΝ   37      268       7,24
ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 26       172  6,62
ΠΑΙΔΩΝ   37        218   5,89
*Ο πρώτος του/της αγώνας ήταν με την ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ με αντίπαλο την ομάδα της ΑΖΕΡΜΠΑΙΖΑΝ, την 6/4/2002 (ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΤΥΦΛΙΔΑ) όπου η εθνική μας κέρδισε με σκορ 116-16 ενώ ο αθλητής(-τρια) πέτυχε 15 πόντους.
*Ο τελευταίος του/της αγώνας ήταν με την ομάδα των ΑΝΔΡΩΝ με αντίπαλο την ομάδα της ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, την 1/7/2009 (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ 2009, ΠΕΣΚΑΡΑ) όπου η εθνική μας κέρδισε με σκορ 85-67 ενώ ο αθλητής(-τρια) πέτυχε 3 πόντους.

Σ.Τουτζιαράκης: "Η καλύτερη επιλογή ο ΟΦΗ".Ο διεθνής υψους 2.10 σέντερ, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΟΦΗ, σχολίασε στο επίσημο σαιτ, για το... παρασκήνιο της μεταγραφής του:
"Ο ΟΦΗ ήταν απο τις πρώτες ομάδες που με προσέγγισαν.Είχα προτάσεις κι απο άλλες δυο ομάδες της Α2κατηγορίας.Η αλήθεια έιναι οτι ήθελα να παραμείνω στην μεγάλη κατηγορία (Α1) και περίμενα απο εκεί πρόταση.Ομως η πρόταση του ΟΦΗ ήταν η πιο σοβαρή.Είναι οργανωμένο σωματείο, έχει σοβαρή διοίκηση, ενω έχει καλούς πάικτες στο ρόστερ.Θεωρώ οτι έκανα την καλύτερη επιλογή".
-Για τις εντυπώσεις-συναισθήματα, του προκαλέι η ομάδα του ΟΦΗ, ο νεος σέντερ της ομάδας μας, ήταν απόλυτα σαφής:"Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που ξέρει ολη η Ελλάδα και οχι μόνο, κυρίως απο το ποδόσφαιρο.Τα τελευταία χρόνια, όμως με σοβαρή δουλεία, υπομονή και προγραμματισμό, εχει κάνει σπουδαία δουλειά και στο μπάσκετ.Επιστεγασμα αυτό είναι η διαρκής άνοδος της ομάδας, τόσο σε επίπεδο, οσο και σε κατηγορίες.Ιδιάιτερα φέτος έχει κάνει εντύπωση Πανελληνίως με τις μεταγραφικές του κινήσεις.Κινήσεις που δείχνουν οτι δεν είναι στόχος η παραμονή, αλλά η άνοδος !!!".
-Ποιούς ευχαριστεί  όμως... η νεα κολώνα του ΟΦΗ για την μεταγραφή του ; "Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο της ομάδας του ΟΦΗ, κ.Β.Ξημέρη, αλλά και τον προπονητή για τηνυπομονή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, με το να περιμένουν καιρό τώρα την τελική απόφασή μου.Ο τρόπος που με προσέγγισαν είναι  που με κέρδισε και που είπα το "ναι" στην ομάδα με τους πιο πολλούς και φανατικούς φίλους στην Κρήτη.Τους ευχαριστώ θερμά".

Βαγγέλης Βλάχος: "Βασική επιλογή για τον σχεδιασμό της ομάδας".Ο προπονητής της ομάδας μας Β.Βλάχος τόνισε επιγραμματικά για την μεταγραφή του Σταύρου Τουτζιαράκη:"Είναι βασική και ιδανική επιλογή για το σχεδιασμό μας.Μας δίνει όγκο κάτω απο το καλάθι, παίζει πολύ καλά το "έναν προς  εναν", αλλά και το πικ.Έιναι νεος στην ηλικία και έχει το κίνητρο για μια καλή καριέρα".




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.