Ο Δημήτρης Κατιάκος στον ΟΦΗ.

Και με τη βούλα ο Δ.Κατιάκος ανήκει στον ΟΦΗ.Διαβάστε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του ΟΦΗ .Θα χρειαστεί κι άλλον περιφερειακό;Αποχώρησε ο Ρωμανίδης, προωθήθηκε ο Κ.Καρακωσταντάκης.
Η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρει:
Η τρίτη μεταγραφή της ομάδας μας είναι γεγονός.Η διοίκηση εισάκουσε (για μια ακόμη αφορά) την εισήγηση του προπονητή της ομάδας μας Βαγγέλη Βλάχου και έντυσε τον 24χρονο πάουερ φόργουορντ στα "ασπρόμαυρα".Ο Δ.Κατιάκος γεννήθηκε στον Χολαργό στις 10 Μαρτίου 1987 και έχει ύψος 2.05. Το βιογραφικό του είναι "πλούσιο" καθώς έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Νέστορα (που πρωτοξεκίνησε), στον Πανιώνιο, στον Πανελευσινιακό, στονΊκαρο-Έσπερο και στον Αρκαδικό.
Είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων, αλλά και με την Νέων, ενώ πριν ένα μήνα, αναδείχθηκε δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική ομάδα Ενόπλων, στη Βραζιλία.
Πέρυσι ξεχώρισε με την απόδοσή του, ενώ ήταν από τους κορυφαίους,  σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες, καθώς ήταν ήταν δεύτερος στις ελεύθερες βολές με ποσοστό 91%, 6ος στα κοψίματα και 9ος στο σύστημα αξιολόγησης tendex.
-Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Δημήτρης Κατιάκος μας μίλησε για την μεταγραφή του στην ομάδα μας:
-Δημήτρη συγχαρητήρια.Πως προέκυψε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ προς το πρόσωπό σου ;"Με πήρε τηλέφωνο ο κόουτς Β.Βλάχος και μου είπε πως με θέλει μαζί του, στον ΟΦΗ.Μου τόνισε πως θα είναι η φιλοσοφία της ομάδας, κι εγώ ταιριάζω στα πλάνα αυτής.Ότι μου ζήτησε με κάλυπταν απόλυτα ενώ του τόνισα πως θα τον βγάλω "ασπροπρόσωπο". Τον κ.Βλάχο τον είχα στα Εφηβικά του Έσπερου και είχαμε πολύ καλή συνεργασία".
-Πως φαντάσεζαι μέχρι τώρα, να είσαι μέλος της ομάδας του ΟΦΗ ;"Θα είμαι στο Ηράκλειο στις 21 Αυγούστου.Περιμένω με αγωνία την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.Αυτό που θέλω να δω και έχω ακούσει μόνο, είναι για τον κόσμο της ομάδας του ΟΦΗ.Έχω ακούσει τα καλύτερα.Νομίζω ότι αυτό για μένα αποτελεί έξτρα κίνητρο.Θα βρω και παλιά καλά μου φιλαράκια στην ομάδα, όπως τον, τον Κερασσοβίτη (Έσπερο), Καραδολάμη (Αρκαδικό), αλλά και πολλούς φίλους που είχα από την ομάδα του ΟΦΗ.Θα προσπαθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πραγματοποιήσει τους στόχους της".
-Ο προπονητής της ομάδας μας κος Β.Βλάχος, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας, για την μεταγραφή του Δ.Κατιάκου:Ο Δ.Κατιάκος είναι ένας παίκτης που είναι σε καλή ηλικία, ενώ είχε μια ανοδική πορεία που έφτασε μέχρι τον Πανιώνιο.Πέρυσι είχε μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του.Ο Δημήτρης είναι ένα κομμάτι που έχει τα στοιχεία τα οποία θέλουμε στο παιχνίδι μας.Μας καλύπτει απόλυτα στο σχεδιασμό της ομάδας, καθώς μπορεί να παίξει δυο θέσεις κάτω από την ρακέτα (παουερ φόργουορντ-σέντερ), όταν μας το ζητήσουν οι ανάγκες του παιχνιδιού.Έχει ξεχωριστά στοιχεία (όπως και κάθε παίκτης της ομάδας μας), που μπορεί να τα "βγάλει", ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ μπορεί να δέσει αρμονικά με τους υπόλοιπους παίκτες στην ομάδα.Του δίνεται το κίνητρο στον ΟΦΗ, να κάνει αυτό που του αρέσει, αφού είναι και μικρός ηλικιακά και θα έχει βλέψεις για το μέλλον του ενώ παράλληλα η ομάδα στηριχτεί  σε κάποια στοιχεία του  Δημήτρη".


Στην αντρική ο Καρακωσταντάκης.
Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μεταξύ Ακαδημιών και αντρικής ομάδας του ΟΦΗ και κατόπιν εισήγησης του προπονητή του Εφηβικού τμήματος κ.Γωνιωτάκη Γιώργου (και βοηθό προπονητή στην αντρική μας ομάδα), αλλά και του προπονητή κ.Βαγγέλη Βλάχου, προωθείται στην "μεγάλη" (αντρική) ομάδα ο αθλητής του Εφηβικού,Κυριάκος Καρακωσταντάκης.
Ο νεαρός αθλητής είναι γεννημένος το 1994, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στην περιφέρεια, βοηθώντας πέρυσι την εφηβική ομάδα, ενώ συμμετείχε πολλές φορές και στην 12άδα της ανδρικής (χωρίς επίσημη συμμετοχή), πέρυσι.
Πάγιο μέλημα της διοίκησης αλλά και του τεχνικού τιμ, είναι στα επόμενα χρόνια να πλαισιώσουν περισσότεροι γηγενείς παίκτες της αντρικής ομάδας,, όπως άλλωστε αναφέρει και η προκήρυξη της ΕΟΚ (πατήστε εδώ), καθώς από την περίοδο 2012-2013, στο ρόστερ των ομάδων στις Εθνικές κατηγορίες, θα πρέπει να βρίσκονται 4 παίκτες κάτω των 20 ετών.

Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι στην αποχώρηση Ρωμανίδη.
        Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας, από το πόστο του μάνατζερ με τον κ.Ρωμανίδη Μιχάλη.
Ευχαριστούμε θερμά τον Μιχάλη Ρωμανίδη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε πέρυσι, βάζοντας ένα λιθαράκι, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο και το πρωτάθλημα στην β΄Εθνική.
Ο κ.Ρωμανίδης, για οικογενειακούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας από το συγκεκριμένο πόστο, αλλά παραμένει πάντα ένας φίλος του σωματείου μας και οι πόρτες του ΟΦΗ, θα είναι πάντα ανοιχτές.



Μεταγραφικά : Έκλεισε ο ψηλός, μπόμπα με Αγαδάκο;
Από χθες το μεσημέρι τρέχει και το θέμα του ψηλού, αφού στον ΟΦΗ ενδιαφέρονται να έχουν κλείσει το ρόστερ, μέχρι την "πρώτη" συγκέντρωση της ομάδας.μέχρι το τέλος της εβδομάδας (η την Δευτέρα το αργότερο), θα έχει ανακοινωθεί και ο σέντερ της ομάδας.Ο παίκτης που είναι πολύ κοντά στην στην ομάδα (αφού χθες συμφώνησε) είναι ένας αθλητής ύψους 2.10με  παρουσία στην Α1, ενώ έχει ξεκινήσει από τον Μαντουλίδη.Έχει αγωνιστεί (και αυτός) στις μικρές ομάδες της Εθνικής Ελλάδος.Πρόκειται για παίκτη που έχει τα στοιχεία που θέλει ο Β.Βλάχος καθώς είναι μικρός σε ηλικία (5 / 11 / 1987),ενώ παίζει "πλάτη" και το λατρεμένο του Β.Βλάχου πικ εν ρολ.

Αν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΟΦΗ πήγε να κάνει το "μπαμ" με τον Αγαδάκο, καθώς ο 31χρονος σέντερ του Ικάρου, δεν έχει κλείσει ακόμα στην ομάδα του.Να θυμίσουμε ότι ο Αγαδάκος έχει παίξει στον Άρη , ενώ ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ.Ο ύψους 2.10 σέντερ δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Β.Βλάχο, αλλά απάντηση δεν έχει πάρει ο προπονητής του ΟΦΗ.
Τέλος μια ...μικρή σκέψη που έχει ο Β.Βλάχος είναι αν χωρά κι άλλος άσσος στην ομάδα, η θα χρησιμοποιήσει (ακόμα), και το Λιούις εκεί.
Η ομάδα μπάσκετ, θα γυμνάζεται στο γυμναστήριο Global Gym.
Το τμήμα μπάσκετ του ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει την συνεργασία του με το Γυμναστήριο Global Gym.Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου κο Παναγιώτη Καπόγλη, για την παραχώρηση του χώρου στους αθλητές της ομάδας του ΟΦΗ, με σκοπό την ενδυνάμωση τους σε επαγγελματικά πρότυπα,  ώστε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.
Το γυμναστήριο Global Gym, βρίσκεται επι της οδού Ικάρου 116 και το τηλέφωνο εποικοινωνίας είναι το2810342536.Το 1998 λειτούργησε για πρώτη φορά, ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά του fitness σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο. Στεγαζόμενο σε κτήριο με πρωτοποριακή αρχιτεκτονική και πλήρως εξοπλισμένο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας και επανδρωμένο με άρτια καταρτισμένο προσωπικό αποτέλεσε το στολίδι της πόλης του Ηρακλείου.
Στα τέλη του 2005, με ανανεωμένους χώρους, δημιουργήθηκαν περισσότερες παροχές και νέα ευέλικτα προγράμματα γυμναστικής.
Το Global Gym δεν είναι μόνο τόπος άθλησης, είναι αφετηρία για μια καλύτερη ζωή.
Το όραμά του Global Gym ειναι  κάνει την γυμναστική τόσο απολαυστική και απαραίτητη απεθυνόμενο σε όλους και ολες με ειδικές τιμές.






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.