ΟΦΗ | Έτοιμος να φορέσει τα "ασπρόμαυρα" ο Ντάριλ Λιούις !!!!!

Τα τυπικά απομένουν για τον ΟΦΗ και τον Ντάριλ Λιούις, προκειμένου να πραγματοποιηθεί άλλη μια σπουδαία μεταγραφή, μετά τους Κερασοβίτη-Σιζόπουλο.

Ο  Αμερικανός γκαρντ με ισλανδικό διαβατήριο, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Β.Βλάχου και απομένουν κάποια μικρά ζητήματα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.Με την απόκτηση του  Λιούις, ο ΟΦΗ ισχυροποιείται αφάνταστα στην περιφέρεια(μαζί με τους νέους Κερασοβίτη-Σιζόπουλο) . Ο Αμερικανός με το ισλανδικό διαβατήριο θα είναι ο ένας εκ των δύο ξένων των Κρητικών για τη νέα περίοδο και θα προσπαθήσει να κερδίσει την τέταρτη άνοδο μετά από αυτές που κατέκτησε με Σπόρτιγκ, Περιστέρι και Ίκαρο.Επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής, μπορεί να γίνει ακόμα και σήμερα .
-Το βάρος όπως γράψαμε χθες πέφτει στην  ενίσχυση της φροντ λάιν ( αν και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμα περιφερειακός), με τον Σταύρο Τουντζιαράκη ( 24χρονος σέντερ- ύψους 2.10) να αποτελεί την πρώτη επιλογή.Ο πρώην συμπαίκτης του Γ.Κερασοβίτη στον  Ίκαρο Καλλιθέας, έχει στόχο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Α1, γεγονός που έχει… μπλοκάρει τις συζητήσεις.
Εξελίξεις αναμένονται και δεύτερος στην λίστα είναι ο πολύπειρος Δημήτρης Δέσπος, τον οποίο θέλει και η Δόξα Λευκάδας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.