Α2 | Λεφτά ; Καλά Χριστούγεννα.


ΟΦΗ.Γλυκοκοιτάζει Τουτζιαράκη και...στο βάθος Δέσπος.

Α2...Λεφτά στο τέλος της χρονιάς.
Μέχρι το τέλος του 2011 αναμένεται να έχουν εκταμιεύσει οι ομάδες της Α2 το ποσό της ετήσιας επιχορήγησης.
Όπως ενημέρωσε στη σημερινή (01/08) συνάντησή τους ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, τους εκπροσώπους των σωματείων της Α2, το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να έχει ψηφιστεί έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Στη συνάντηση, που είχε διάρκεια περίπου 30 λεπτά, βρέθηκαν ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άργους Νίκος Γριμάνης και ο ομόλογός του στο Παγκράτι, Δημήτρης Παπακυριάκης. Παρών ήταν και ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, όχι όμως και εκπρόσωπος της ΕΟΚ.
Θέλει τον Τουτζιαράκη ο Βλάχος στον ΟΦΗ.
(onsports.gr)Στην απόκτηση ενός βασικού σέντερ που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά θέλει να προχωρήσει η ομάδα του ΟΦΗ ενόψει της επόμενης σεζόν.
Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος θεωρεί την περίπτωση του πρώην σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας ιδανική και οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή. Η περίπτωσή του πάντως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς προτεραιότητα του παίκτη είναι να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Α1, κάτι που δυσκολεύει το έργο των Κρητικών.
Όπως και να έχει οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε επαφές, καθώς όσο δεν βρίσκει ομάδα στην Α1 ο Τουντζιαράκης, τόσο αναπτερώνονται οι ελπίδες του ΟΦΗ που κοιτάει πάντως και άλλες περιπτώσεις όπως αυτή του Δημήτρη Δέσπου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.