Τέσσερα Κρητικόπουλα στην Εθνική Παμπαίδων 1997 !!!!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μας έρχονται από την Αθήνα τέσσερα παιδιά από την Κρήτη (γεννηθέντες το 1997), θα συμμετέχουν στη προετοιμασία της Εθνικής 1997, στις 12 Αυγούστου, στην Αθήνα.

Ο νεαρός Κόνιαρης με τον Κ. Μπάρλοου
Οι εθνικοί προπονητές κ.κ Δοξάκης-Λημνιάτης, επέλεξαν για την 16άδα, 4 παιδιά  από το κλιμάκιο που είχε πραγματοποιηθεί στην Κρήτη τον Νοέμβριο (όταν είχε έρθει ο δεύτερος με τον κ.Μίσσα), και με το "έμπειρο μάτι τους", ξεχώρισαν αυτά τα παιδιά.
Κάποια από αυτά τα παιδιά ( η και όλα), θα ταξιδέψουν στην Σαραγόσα της Ισπανίας,   στην τελική 12άδα, για το τοπικό τουρνουά που διοργανώνεται εκεί, το διάστημα 19-21 Αυγούστου.
Τα παιδιά από την Κρήτη που επιλέχτηκαν  στην 16άδα είναι:
-Αντώνης Κόνιαρης ( Α.Ο. Ακρωτηρίου, φέτος ΠΑΟΚ)
-Φραγκιαδάκης Δημήτρης (Ηράκλειο Ο.Α.Α)
-Θεοδωρίδης Ηλίας (Ηράκλειο Ο.Α.Α)
-Ξυλάκης Μανόλης (Α.Ο.Κύδων).
Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία του Κρητικού μπάσκετ, που έχει ανεβάσει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και αντανακλάται από τις πρόσφατες κλήσεις σε όλες τις μικρές Εθνικές όπου υπήρχε Κρητική παρουσία.
Το Σαββατοκύριακο αναμένονται τα σπουδαία για την Νίκη Γιγουρτάκη, που θα γνωρίζει αν θα είναι στην τελική 12άδα της Εθνικής Παγκορασίδων.
Οι πληροφορίες που έχουμε από Αθήνα μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι η Νίκη θα προβάρει τα "γαλανόλευκα".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

ΙΑΚΩΒΟΣ είπε...

Τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν κληθεί μπορείς να τα αναφέρεις ? Ευχαριστώ.

parampasketikos είπε...

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο από κρήτη είναι σίγουρα τα παιδιά ?