Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Α.Σιζόπουλος

Κάτοικος Ηρακλείου θα είναι όπως είχαμε πει από την πρώτη στιγμή, ο Ανδρέας Σιζόπουλος που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και ανακοινώθηκε επίσημα από τους Κρητικούς.Καλοβλέπει σέντερ 2.07 ο ΟΦΗ....
Το επίσημο σαιτ της Κρητικής ομάδας αναφέρει:
Νέα μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας.Μέτα την μεταγραφή του Γ.Κερασσοβίτη, άλλος ένας παίκτης που ήθελε ο προπονητής μας Β.Βλάχος, κατέληξε στην ομάδα μας.Πρόκειται για τον Α.Σιζόπουλο τον Κύπριο (ενεργά διεθνή με 50 συμμετοχές) γκαρντ.
Η συμφωνία με τον εκπρόσωπο του παίκτη έκλεισε θετικά σήμερα το πρωί, παρόντος του έφορου της ομάδας μας κ.Μ.Ξημέρη και του προπονητή Β.Βλάχου.
Ο Ανδρέας Σιζόπουλος γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1983,  έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ.Προηγούμενες ομάδες του ήταν ο ΑΠΟΕΛ,ο Παπα΄γου,η ΑΕΚΤ, η Νηαρ Ηστ, ο Μίλωνας , το ICBS ο Αρκαδικός και πέρυσι η ομάδα της Ερυθραίας.
Αμέσως μετά την συμφωνία, το τμήμα μπάσκετ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καλωσορίζει στην ομάδα μας, τον διεθνή Κύπριο γκαρντ-φόργουορντ, Α.Σιζόπουλο.Ο αθλητής θα βρίσκεται στο Ηράκλειο στις 21 Αυγούστου, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας".
Α.Σιζόπουλος : "Το καλύτερο δώρο στα γενέθλιά μου".
-Αμέσως μετά την οριστικοιπίηση της συμφωνίας, επικοινωνήσαμε με τον Α.Σιζόπουλο στην ιδιαίτερή του πατρίδα στην Κύπρο όπου βρίσκεται και μας δήλωσε:
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, για την θετική εξέλιξη της μεταγραφής μου στον ΟΦΗ.Χαίρομαι που οι συνομιλίες του κ.Ξημέρη και Βλάχου, είχαν αυτήν την κατάληξη.
Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και αποτελεί το καλύτερό δώρο για τα γενέθλιά μου που είναι σε λίγες ημέρες.
Γνωρίζω καλά τον Β.Βλάχο, ενώ με τους περισσότερους συμπαίκτες μου υπήρξαμε μαζί σε άλλες ομάδες, η είμαστε καλοί φίλοι.Αυτό προϋποθέτει ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια, που σημαίνει ότι διοίκηση και προπονητής εξετάζουν όλες τις παραμέτρους,
Ανυπομονώ να βρεθώ κοντά στον υπέροχο κόσμο του ΟΦH, που τον είχα γνωρίσει μόνο σαν αντίπαλος και ήταν πραγματικό καμίνι.Νομίζω ότι με τις κινήσεις που πραγματοποιεί η νέα μου ομάδα, θα πρωταγωνιστήσουμε στην Α2".
Μεταγραφικά...
-Ο σχεδιασμός στον ΟΦΗ, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, και αύριο αναμένονται νέες εξελίξεις, όσον αφορά και το ρόστερ αλλά και για μεταγραφικούς στόχους. Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι οι "ασπρόμαυροι", εξετάζουν περίπτωση σέντερ 27 χρονών, που πέρυσι σημείωνε 8πόντους ανα αγώνα στην ομάδα του, και αποτελούσε "βασικό εργαλείο".Ο παίκτης που τον είχαμε δει πέρυσι, μας είχε αφήσει πολύ καλή εντύπωση.Δεν πρόκειται για "όνομα" μεγάλης κατηγορίας, αλλά είναι από τους παίκτες που θέλει κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του.Ο σέντερ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απο την ομάδα του. Αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, θα είναι  η δεύτερη κάθοδος που έρχεται φέτος στο Ηράκλειο, από την ίδια ομάδα. Α΄και το τελευταίο...Η ομάδα που ανήκε ο παίκτης, εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια....
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.