ΟΦΗ | Ανανέωσε και ο Μ.Σκαμνάκης.

Ημέρα των ..."σούπερ Μάριο" είναι η σημερινή.


Μετά το Μάριο Αρναουτάκη του Ηράκλειο ήρθε και η σειρά ενός άλλου σούπερ αυτή την φορά του Σκαμνάκη με τα χρώματα του ΟΦΗ.
Όπως ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:
"Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει την παραμονή του αθλητή Μάριου Σκαμνάκη, (Πάουερ φόργουορντ με ύψος 2.01 , 21 χρονών), για ένα ακόμη χρόνο.Ο Μάριος Σκαμνάκης θα αγωνιστεί για 2η συνεχή χρονιά (και τρίτη συνολικά), με τα χρώματα της ομάδας μας".
Ο Μάριος Σκαμνάκης στις  δηλώσεις που  έκανε μετά την ανανέωση της συμφωνίας, τόνισε:
"Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα του ΟΦΗ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.Με την νέα πρόκληση της Α2 θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου ευατό, δουλεύοντας πολύ και βοηθώντας την ομάδα μου, στην δύσκολη αποστολή που έχει.Χαίρομαι που βρίσκομαι  σε μια ομάδα με τόσο υπέροχο κόσμο, που σε βοηθά να δείξεις τον καλύτερό σου ευατό".

Μεταγραφικά: Σιζόπουλος και σέντερ...

(basketblog.gr)"Ζεστός" παραμένει ο ΟΦΗ για την απόκτηση του Ανδρέα Σιζόπουλου. Ο Ελληνοκύπριος γκαρντ, βρίσκεται μέσα στις προτιμήσεις του κόουτς Βαγγέλη Βλάχου και οι Κρητικοί προχωράνε το θέμα της απόκτησης του, το οποίο παρουσιάζει πάντως κάποιες δυσκολίες στο οικονομικό.
Μάλιστα, ο Μάνος Ξημέρης, θα βρεθεί αύριο στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό, στα πλαίσια των πλέι όφ ανόδου και στο περιθώριο της επίσκεψης του, θα ασχοληθεί και με μεταγραφικά θέματα της ομάδας μπάσκετ, μεταξύ των οποίων και αυτό του Σιζόπουλου. Ο Βλάχος έχει κάνει τις εισηγήσεις του προς την διοίκηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ και ο πρώην παίκτης του Πανερυθραικού συγκεντρώνει τα απαραίτητα στοιχεία για να καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα  Τσακιρίδη από την περιφέρεια.
Από εκεί και πέρα, ο κόουτς των Κρητικών εξετάζει και αρκετές περιπτώσεις ψηλών (Ελλήνων και κοινοτικών), μιας και ο Θανάσης Σουφλιάς θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν, καθώς όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Ακαδημίες: Γιορτή στο κλείσιμο την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Με μια μικρή γιορτή θα κλείσει τις Ακαδημίες του για την φετινή χρονιά η Εφόδου.
Αναμένεται να δώσει το παρόν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κος Β.Ξημέρης ( ο Μάνος Ξημέρης θα απουσιάζει στο γάμο του Μ.Ψάλτου στην Αθήνα), ο αντιπρόεδρος κος Ν.Βλαχάκης και ο προπονητής Β.Βλάχος.
Θα βραβευθεί η ομάδα των Π/Π Β΄, ενώ θα γίνει και διαγωνισμός, με το...απαραίτητο μπάρμπεκιου.
Τέλος η έναρξη της νέας σαιζόν θα γίνει στις 29 Αυγούστου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.