Ηράκλειο-Φιλαθλητικός | "Συγνώμη " στον κόσμο ο Μ.Δημητριάδης.Τι δήλωσε ο Χ.Σαλούστρος.

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε στο kritikobasket, ο Ηρακλειώτης Χρήστος Σαλούστρος, καθώς κι άλλων πρωταγωνιστών.Οι αγώνες κατάταξης στη Γ' Εθνική.Την Τετάρτη "κληρώνει" για Ηράκλειο.

Οι Ηρακλειώτες Σαλούστρος-Γρύλλης
Σε δηλώσεις που έκανε στο kritikobasket, ο νεαρός Ηρακλειώτης Χρήστος Σαλούστρος, αμέσως μετά το παιχνίδι, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, για την νίκη.
-Ο νεαρός αθλητής τόνισε για το παιχνίδι:
'Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Νομίζω πως κερδίσαμε δίκαια, καθώς πιέσαμε ψηλά το Ηράκλειο, ενώ μας βγήκαν τα σουτ.Ευχαριστώ θερμά τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μας, καθώς  και τον κόσμο που μας ακολούθησε.Παίξαμε σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα σε ένα γεμάτο γήπεδο,  απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του "Ηράκλειο".
-Για το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας, ο πρώην παίκτης του Ηράκλειο τόνισε:
"Εμείς ανεβήκαμε πέρυσι στην Γ΄Εθνική.Δεν είχαμε στόχο τον τίτλο,αλλά παιχνίδι με παιχνίδι, είδαμε ότι μπορούμε να τον κατακτήσουμε.Νομίζω πάντως ότι είμαστε δίκαια, πρωταθλητές".
-Για την ομάδα του "Ηράκλειο" τόνισε:
"Νομίζω ότι σήμερα στεναχωρήσαμε την ομάδα.Είμαστε όμως αντίπαλοι για σαράντα λεπτά.Το Ηράκλειο όμως αξίζει να βρίσκεται στην Β΄Εθνική και εκτιμώ ότι στους αγώνες μπαράζ, αυτό θα έχει τον πρώτο λόγο".
-Τέλος για την φημολογούμενη μεταγραφή του καθώς ακούγεται ότι θα επιστρέψει στην Κρήτη, ο 20χρονος φοιτητής τόνισε:
"Και σε μένα έχουν φτάσει στα αυτιά μου, τέτοια σενάρια.Δεν ισχύει όμως τίποτα.Εγώ σαν πρώτο στόχο έχω την παραμονή μου στην Αθήνα  και τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα μου.Είναι νωρίς να μιλώ για το μέλλον μου".

Οι αγώνες κατάταξης στη Γ' Εθνική

Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. κλήρωση των αγώνων κατάταξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Αφορά τις ομάδες που κατέλαβαν την 2η θέση στους τέσσερις ομίλους της Γ΄ Εθνικής, προκειμένου να καθοριστεί η σειρά προτεραιότητας προς κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στην Β΄ Εθνική Κατηγορία την περίοδο 2011 -2012. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 27-29/5/2011 στην Λιβαδειά.


-Δηλώσεις έκαναν και στην "Εφ.Πατρίς", ο έτερος Ηρακλειώτης Α.Γρύλλης, Γ.Στεφανάκης,Τ.Ζήβας, Μ.Δημητριάδης που τόνισαν:
-“Δουλέψαμε πολύ και ανταμειφθήκαμε, μακάρι να είμαστε μαζί στην Β΄Εθνική με το Ηράκλειο", τόνισε ο Αντώνης Γρύλλης.
-Γιάννης Στεφανάκης :" Ψηλά το κεφάλι".
-Ο Γιάννης Στεφανάκης ήταν ο μόνος που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει μετά το ματς από τους παίκτες του “Ηράκλειο”:
“Σχεδόν τίποτα δεν πήγε καλά. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Είναι άδικο και πρωτοφανές με 3 ήττες να βγαίνουμε δεύτεροι όμως οφείλουμε να το ξεχάσουμε.
Να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε για την πρωτιά στα μπαράζ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη. Χάθηκαν οι κόποι δύο ετών αλλά υπάρχει συνέχεια."

Μανόλης Δημητριάδης :"Συγνώμη".
Δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που έβλεπε ο Μανόλης Δημητριάδης (δεν ήταν ο μόνος άλλωστε) και όπως είναι λογικό, προσπάθησε μετά τη λήξη του αγώνα να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη.
“Ο Φιλαθλητικός κέρδισε δίκαια αφού μας έβαλε στο ρυθμό του και ήταν πολύ εύστοχος. Για μας τίποτα δεν πήγε καλά και όταν μειώσαμε στην τρίτη περίοδο, κάναμε μια σειρά από λάθη. Τα φαβορί είναι μόνο στα χαρτιά. Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω”, τόνισε ο τεχνικός του “Ηράκλειο” κι έδωσε το σύνθημα εν όψει των μπαράζ:
“Οι ελπίδες για την άνοδο δεν τελείωσαν. Πρέπει να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ γιατί είναι πιθανό η πρώτη θέση να μας οδηγήσει στη Β’ Εθνική”.
Από τις δηλώσεις του Μανόλη Δημητριάδη, δεν έλειψε η αναφορά στον κόσμο: “Του οφείλουμε μια μεγάλη συγνώμη. Η παρουσία του ήταν συγκλονιστική. Μετά από χρόνια γέμισε το Λίντο όμως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό”.

-Αρκετά ψύχραιμα υποδέχθηκε τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του ο προπονητής του Φιλαθλητικού Τάκης Ζήβας, τον οποίο σήκωσαν στα χέρια οι παίκτες του: “Παίξαμε ώριμα και κάναμε πράξη ό,τι σχεδιάσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και νιώθω ότι γι’ αυτό είμαστε κι εμείς συμμέτοχοι. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία κι εύχομαι στο “Ηράκλειο” να ανέβει μέσω των μπαράζ. Είναι από τις υγιείς ομάδες που πρέπει να προχωρούν μπροστά”.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.