ΟΦΗ Β.Ξημέρης | "Μας πικραίνει το άδειο ΒΑΚ".

Στεναχωρημένος και προβληματισμένος, αποχωρεί στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας του ΟΦΗ,  ο πρόεδρος κ.Βασίλης Ξημέρης.

Αιτία είναι το ...άδειο ΒΑΚ  από την απουσία του κόσμου του ΟΦΗ.Η ομάδα μπάσκετ είναι αυτή που έχει προσφέρει μεγάλες χαρές τα τελευταία χρόνια, στον κόσμο του ΟΦΗ δεν τυγχάνει της ανάλογης αντιμετώπισης.Ιδιαίτερα φέτος που έχει χτιστεί μια ομάδα, νεανική αθλητική, που προσφέρει ελκυστικό μπάσκετ και που είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει για χρόνια.
-Μια ομάδα με ορθολογιστικό προϋπολογισμό, που δεν οφείλει σε κανέναν δεν έχει νιώσει τη ζεστασιά, παλμό  και τη συμπαράσταση από τον κόσμο της ομάδας, με αποκορύφωμα την εικόνα στις εξέδρες του ΒΑΚ στον αγώνα με τον Αίολο.
-Με επίσημη ανακοίνωση που έκανε μάλιστα μέσω του γραφείου τύπου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για το θέμα αυτό, δήλωσε: «Είναι κρίμα για όλους μας αυτή η εικόνα. Για μένα και την οικογένεια μου και την προσπάθεια που έχουμε κάνει με ένα μεγάλο οικονομικό κόστος για να φέρουμε το μπάσκετ του ΟΦΗ, ακόμη και στην Α1 που είναι το όραμα μας. Αλλά είναι κρίμα και για την ίδια την προσπάθεια που έχει κάνει η ομάδα φέτος.
Σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικά έχουμε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς, έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια φέτος στο ΒΑΚ το κλειστό ήταν  άδειο.
Μας πικραίνει αυτή η εικόνα και μετά  το παιχνίδι με το Πέραμα, θα συζητήσω με την οικογένεια μου  και με την διοίκηση της ομάδας και σε συνέντευξη Τύπου θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μας» καταλήγει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Όχι μόνο προβληματισμό, αλλά και απογοήτευση έχει σκορπίσει στην οικογένεια Ξημέρη, η συστηματική απουσία του φίλαθλου κόσμου από την φετινή προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον ανοικτά…






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.