Φιλικά με Ηράκλειο-Εργοτέλη ο ΟΦΗ

Το  πρώτο στάδιο της προετοιμασίας  οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και ήρθε η ώρα για τον Β.Βλάχο και τους παίκτες του να δουν "τι ψάρια πιάνουν " στο παρκέ.Έτσι η  την Παρασκευή (18.00 Λίντο) αντιμετωπίζουν το Ηράκλειο   στο πρώτο crash test της χρονιάς (εν όψη ΑΓΟΡ για το κύπελλο την άλλη Τετάρτη)και την επομένη (17,00  ΒΑΚ) αντιμετωπίζει τον έτερο συμπολίτη στις Εθνικές κατηγορίες, Εργοτέλη.
          


-Αυτό αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλες τις ομάδες του Ηρακλείου  να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να "ξεμπουκώσουν" από τις προπονήσεις.
-Παράλληλα και οι φίλαθλοι  θα έχουν την ευκαιρία  να δουν τις ομάδες τους ,για να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα...

-Στα υπόλοιπα ,ο Β.Βλάχος δηλώνει ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής προετοιμασία, ενώ  για το θέμα  Μούρτου  αύριο θα έχομε τα  σπουδαία καθώς ο παίκτης  ,επιστρέφει από την Ιταλία με την αποστολή του Αρη .Ο προπονητής του ΟΦΗ επιθυμεί διακαώς την έλευση του παίκτη στην Κρήτη ,καθώς τον θεωρεί σπουδαίο παίκτη , που παίζει στις θέσεις "1και 2" με ευχέρεια στο σκοράρισμα.
επίσης ο Β.Βλάχος θεωρεί οτι με την απόκτηση του Σ.Μούρτου ανοίγει "πόρτα επικοινωνίας"με την ομάδα της Θεσσαλονίκης  που μπορεί να είναι χρήσιμη στο μέλλον.
-Και ομάδες εκτός Κρήτης θέλουν να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ σε φιλικά παιχνίδια .Μια από αυτές είναι ο Κόροιβος Αμαλιάδας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.