Α.Νεονάκης:Έχω παραιτηθεί από 1η Σεπτεμβρίου


Σε επικοινωνία που είχαμε με το  πρώην μέλος της ΕΚΑΣΚ κ.κ.Αλέξανδρο Νεονάκη , για τα όσα έχουν έρθει τώρα τελευταία στο φως της δημοσιότητας (περί παραιτήσεώς του η όχι), ο έμπειρος παράγοντας δήλωσε:
Ο κ.κ Νεονάκης αριστερά....


"Από την 1η Σεπτέμβρη έχω  υποβάλει την παραίτηση μου ,(αφού ενημερώθηκα έγκαιρα), από αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ ,μη αποδεχόμενος την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα ,δηλαδή δικαστικές διαμάχες και επίλυση διαφορών εκτός του φυσικού χώρου του.Παραμένω ενεργός του αθλήματος , διατηρώντας όμως το δικαίωμα να εκφράζω όποτε θέλω την άποψή μου."

-Σε ερώτηση γιατί δεν ανακοινώθηκε νωρίτερα η παραίτησή του ο κ.κ Νεονάκης ανέφερε:"Είναι δικαίωμα μου να δημοσιεύσω την παραίτησή μου  όποτε κρίνω σκόπιμο εγώ.
Δεν έχω δώσει το δικαίωμα σε κανένα να δημοσιεύσει  την άποψή μου" ,ολοκλήρωσε ο επί πολλά χρόνια παράγοντας της Ένωσης,ο οποίος συντομα θα μας δώσει συνέντευξη "ποταμό" για την πορεία του στο άθλημα ,αλλά και θα σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα.....
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.