ΕΚΑΣΚ:Ξεκίνησαν οι ζυμώσεις.Με δυο ψηφοδέλτια στις εκλογές ;

-Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης της ΕΚΑΣΚ ,για την προκήρυξη Γ.Σ με θέμα εκλογές , και ήδη ξεκίνησαν (παρασκηνιακά  και μη) οι βολιδοσκοπήσεις.Ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η απερχούσα διοίκηση ήδη προσπαθεί να συμπεριλάβει στο ήδη υπάρχων ψηφοδέλτιό της νέα άτομα με κύρος και γνώση ,που να μπορούν μαζί με τους παλιούς να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος τους.

-Από την άλλη όμως , είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει και αντίδραση.Μια νέα κίνηση που ξεκινά από ανατολικά ,έχει ήδη ξεκινήσει διερευνητικές επαφές και προθέσεις νέων ανθρώπων άφθαρτων, που να έχουν όρεξη και χρόνο ,που να βάζουν πάνω απ όλα το συμφέρον των ομάδων της Κρήτης κι όχι το προσωπικό.
Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο με τους περισσότερους και αναμένεται να δώσει "φρέσκο αέρα" και ώθηση στο Κρητικό μπάσκετ.

-Πάντως όπως κι  αν έχει, δυο ψηφοδέλτια είχαμε να δούμε πάρα πολλά χρόνια(εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω από πότε), κι αυτό κάνει μόνο καλό.
Τις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα.....
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.