Ετησια Γ.Σ. και εκλογές στην ΕΚΑΣΚ στις 9 η 10 Οκτωμβρίου


Η ηρεμία στα συμβούλια της ΕΚΑΣΚ δεν διήρκεσε πολύ.Μετά τα δυο  τελευταία (πραγματικά )πολύ εποικοδομητικά και ουσία συμβούλια, επανήλθαμε στα παλιά..Εντάσεις ,διαφωνίες ,αντεγκλήσεις ,λεκτικές επιθέσεις και ότι άλλο περιλαμβάνει το μενού στα συμβούλια της Ένωσης τον τελευταίο χρόνο.

Παρευρέθησαν όλα (σχεδόν) τα μέλη της Ένωσης ,ενώ εντύπωση προκάλεσαν οι κρυστάλλινες και πολύ καλές τοποθετήσεις ορισμένων μελών της ΕΚΑΣΚ.Τέλος μάθαμε σε ποιο σημείο του σώματος....μπαίνει το καταστατικό της ΕΚΑΣΚ.



Οι τοποθετήσεις ορισμένων μελών της Ένωσης έδωσαν το στίγμα και την ουσία για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ένωση.διαβάστε τι είπαν (επί της ουσίας) ορισμένα μέλη:
-Σ.Δρικάκης:"Πρέπει  να αφήσουμε τα σωματεία να μας κρίνουν.Ο κόσμος έξω έχει αρνητική  εντύπωση για εμάς.Τα σωματεία με την ψήφο τους θα κρίνουν αν είμαστε σωστοί στο έργο που μας ανέθεσαν η όχι.Να πάμε σε εκλογές και δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα είμαι ξανά υποψήφιος."

-Αρναουτάκης-Φακουκάκης-Περυσινάκης:"Δεχόμαστε την θέση του τακτικού μέλους του Δ.Σ., αρκεί να πάμε σε εκλογές.Πρέπει η Ένωση να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία."

-Ελευθεριάδης:"Επιμένω στην αρχική μου πρόταση.Πρέπει να αντιστρέψουμε το κλίμα στο υπόλοιπο της θητείας μας και να αφήσουμε όλες τις διαφωνίες στο παρελθόν.Προσφυγή στις κάλπες, θα λειτουργήσει σε βάρος της Ένωσης."

-Λεβέντης:"Σύσσωμο το Δ.Σ. πρέπει να παραιτηθεί.Δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαλά με αυτές τις συνθήκες.Προτείνω έκτακτη Γ.Σ. με θέμα την παραίτηση των μελών του Δ.Σ. και αρχαιρεσίες."

Εντάσεις και ενστάσεις.....

-Το μέλος της Ένωσης κ.κ Σ.Λυριτζάκης,  τόνιζε στο συμβούλιο ότι βάσει καταστατικού είναι παράνομη η προσφυγή στις κάλπες  και το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να γίνουν συμπληρωματικές εκλογές.Όταν διάβασε (φωναχτά) το καταστατικό ο κ.κ Αρναουτάκης  επεσήμανε ότι το καταστατικό δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, ενώ τα άλλα μέλη έλεγαν ότι "εφ όσον παρθεί απόφαση Δ.Σ. δεν είναι απαραίτητο η παραβολή προς το καταστατικό.Όταν μάλιστα οξύνθηκαν τα πνεύματα ο .κ.Φακουκάκης είπε στο μέλος της ΕΚΑΣΚ(Λυριτζάκη) να κοιτά την ουσία και όχι το καταστατικό,...υποδεικνύοντας του μάλιστα το... μέρος  τοποθέτησης του καταστατικού σε κάποιο σημείο του ...σώματός του.(Φυσικά εκεί έγινε το... έλα να δεις).
-Παράλληλα ο γ.γ της Ένωσης ρώτησε αρκετές φορές τον κ.κ Λυριτζάκη "γιατί πρόσφυγες στον ΣΔΟΕ"  και το μέλος της Ένωσης αποκρίθηκε ότι "θα απαντήσω μόνο αν μου στείλεις εγγράφως την ερώτηση".

Ήταν όλοι εκεί   εκτός.....

-Σύσσωμο σχεδόν ήταν το χθεσινό συμβούλιο.Εκτός τους παραιτημένους, όλοι σχεδόν έδωσαν το παρών ,εκτός (άγνωστο γιατί),από το αναπληρωματικό μέλος κ.κ  Α.Νεονάκη.


Παρόντες ήταν:Χαλαμπαλάκης-  Λεβέντης-Δρικάκης-Αναγνώστου-Eλευθεριάδης-Λυριτζάκης-Χατζηελευθερίου-Λαμπράκης-Αρναουτάκης-Φακουκάκης-Περυσινάκης.
Παρόντες ήταν και οι :Βλατάκης-Σκεπασιανός-Παπουτσάκης, καθώς φυσικά και η γραμματεία της Ένωσης.

***Μειοψηφούν τες της πρότασης Λεβέντη ,ήταν οι Ελευθεριάδης-Λυριτζάκης..
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.