ΟΦΗ:Ξεκαθαρίζει του Μούρτου



Το θολό τοπίο που κυριαρχεί όσον αφορά τον δανεισμό του Σ.Μούρτου στον ΟΦΗ αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα η το πολύ αύριο.Η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό είναι  το γεγονός που "φρενάρει" την μετακίνηση του παίκτη  κι αν αυτή γεφυρωθεί το θέμα θα κλείσει θετικά για τους ασπρόμαυρους...




Ο Β.Βλάχος επιθυμεί την κάθοδό του παίκτη στο Ηράκλειο , καθώς θεωρεί ότι γεμίζει την περιφέρεια ,ενώ αποκτά και ευχέρεια στο σκοράρισμα.Παράλληλα ο προπονητής του Άρη αναζητεί έμπειρους περιφερειακούς για να  "κλείσει" τις τρύπες που έχει η ομάδα του ,με τα ονόματα του Μανώλη Παπαμακάριου και Φάνη Κουμπούρα να είναι στο προσκήνιο.Αυτό σημαίνει πως φέτος ο νεαρός αθλητής δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Σαρόν Ντρούκερ.
-Κατ΄άλλα , χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Β.Βλάχου για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου(19.00) ,στο ΒΑΚ με τον ΑΓΟΡ.Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ φέτος δεν θα εκδώσει κάρτες διαρκείας, και θα υπάρχει εισιτήριο για όλους σε κάθε αγώνα με γενική τιμή 4 €.Αναμένεται αύριο το ΒΑΚ να γνωρίσει πιένες.
-Ο αντίπαλος της ομάδας του Ηρακλείου ο ΑΓΟΡ πραγματοποίησε άλλη μια μεταγραφή.Μετά τον Νίκο Θεοδωράκο, το Ρέθυμνο ενέταξε στον δυναμικό του και τον αδελφό του Γιώργο, ενισχύοντας το ρόστερ του και στις θέσεις των φόργουορντ. Ο 22χρονος παίκτης με ύψος 1.98, βρίσκονταν στο Ρέθυμνο από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας και τελικά ο Στέργιος Κουφός άναψε το… πράσινο φως για την απόκτηση του.
Διαιτητές :

Για τον αυριανό αγώνα διαιτητές ορίστηκαν οι : Μαγκλογιάννης, Θεοδωρόπουλος Ρ. (Μαγκανάς).
Επίσης άλλος ένας Κρητικός διαιτητής θα σφυρίξει αγώνα κυπέλλου .Τον αγώνα
Αιγάλεω ΑΟ – ΣΕΦΑ Αρκαδικός ορίστηκε ο κ.κ  Χαραλαμπάκης,  μαζί με τον Κοντίλη (Ακελ).Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Εφηβικό  ΟΦΗ:

....Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο προπονητής της Εφηβικής ομάδας του ΟΦΗ κ.κ.Γ.Γωνιωτάκης καθώς βλέπει μεγάλη προσέλευση αθλητών στις προπονήσεις.Μάλιστα στο χθεσινό φιλικό που πραγματοποιήθηκε (ΒΑΚ) με τον Ανδρογέα ,είχε στον πάγκο 16 παίκτες !!!!!
***Την Παρασκευή η εφηβική ομάδα του ΟΦΗ θα δώσει νέο φιλικό προετοιμασίας, με την εφηβική ομάδα του Εργοτέλη στο ΒΑΚ .

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.