Πανελλήνιο παίδων:Εργοτέλης-Κένταυρος με φωτογραφίες


Οι  Προκριματικοί   του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων 2009-2010 ,τελείωσαν με την πολύ θετική παρουσία του εκπροσώπου της Κρήτης Εργοτέλη.
Το μπλοκ viotiasports.blogspot.com  μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες και το ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια που μας έδωσε όσες ημέρες διαρκούσε το τουρνουά.Του ευχόμαστε τα καλύτερα.....




Ο προπονητής του θριαμβευτή Κένταυρου Βασίλης Ροζάνας -αφού αναφέρθηκε ειδικά στον Νίκο τον Σταύρου, ο οποίος εξουδετέρωσε τον Σκάνδαλο- είπε ότι οι κόποι 2 χρόνων ανταμείβονται: "Ηταν η μέρα μας, ήταν η στιγμή μας. Και οι 12 ήταν καταπληκτικοί και δικαιωματικά πάμε στους τελικούς". Τι γίνεται από εδώ και κάτω; "Δεν θα πάμε τουρίστες στην Κύμη, θα παλέψουμε όλους τους αντιπάλους και θα επιζητήσουμε ό,τι καλύτερο για τον Κένταυρο. Θέλω να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ για την προβολή της προσπάθειάς μας, τη διοίκηση, τους προπονητές, όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ, τους φιλάθλους ειδικά για τη συγκινητική τους υποστήριξη".

O προπονητής του Εργοτέλη Αλέξης Χριστοδούλου είπε προς στη viotia ότι η απειρία στοίχισε στον Εργοτέλη: "Και οι 3 ομάδες, Εργοτέλης, Κεραυνός και Κένταυρος ήταν περίπου ισοδύναμες και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Το σκορ είναι βαρύ και δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας. Εμείς κοιτάμε μπροστά ". Ο Χριστοδούλου έμεινε ευχαριστημένος από τη φιλοξενία, τη διαιτησία και τόνισε ότι θα ζητήσει από τους παίκτες τους να κεφαλαιοποιήσουν τα θετικά από την εμπειρία αυτή, καθώς του χρόνου με την ίδια περίπου ομάδα ο Εργοτέλης θα διεκδικήσει την πρόκριση που του ξέφυγε την τελευταία στιγμή φέτος.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.