Το All Star Game των Ακαδημιών του ΑΓΟΡ



(goodnet.gr)Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το All Star Game των Ακαδημιών του ΑΓΟΡ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».  
-Στην εν λόγω γιορτή του μπάσκετ συμμετείχαν παιδιά από τα μικρά τμήματα των ακαδημιών της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, έχοντας την ευκαιρία να χαρούν τη λήξη της αγωνιστικής σαιζόν.






-Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ αθλητών των μικρών τμημάτων υποδομής, όπου οι μπλε επικράτησαν με 63-28 των Λευκών. Η «Μπλε ομάδα» είχε στον πάγκο της τον Γιώργο Κούμουλο, ενώ στον της «Λευκής ομάδας» βρισκόταν ο Γιώργος Κουκάς. Οι λιλιπούτειοι αθλητές του ΑΓΟΡ είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, ικανοποιώντας όσους βρέθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».
-Φυσικά στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» βρέθηκαν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής Νίκος Σειραγάκης, Γιάννης Γκιουλέας, όπως φυσικά και ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας Σταύρος Μυκονιάτης.

Το παρόν έδωσαν και μέλη της διοίκησης της Ρεθυμνιώτικης ομάδας όπως ο Γιώργος Μαμαλάκης, ο Γιώργος Ξενίδης, ο Ζήσης Πετρουλάκης, αλλά και ο Τάσος Τριαντάφυλλος. Σκοπός των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί μια τέτοιου είδους γιορτή για τις ακαδημίες τα επόμενα χρόνια.
Πέρα από το φιλικό παιχνίδι όπου MVP αναδείχθηκε ο παίκτης της «Μπλε Ομάδας» Σπύρος Ζαμπετάκης, διεξήχθησαν και διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων. Στο διαγωνισμό τριπόντων συμμετείχαν τέσσερις αθλητές του ΑΓΟΡ, με τον Χρήστο Σταμούλη να αναδεικνύεται νικητής με 8 εύστοχα τρίποντα, επικρατώντας στον τελικό του Μανόλη Μαλόκου που πέτυχε 6. Στον προκριματικό, οι δύο προαναφερθέντες Σταμούλης (8 τρίποντα) και Μαλόκου (7 τρίποντα), είχαν επικρατήσει των Στέλιου Καράλη και Στάθη Παπαδάκη που πέτυχαν από 5 τρίποντα ο καθένας.

Στον διαγωνισμό καρφωμάτων νικητής αναδείχθηκε ο Λευτέρης Ζαμπετάκης που συγκέντρωσε 89 βαθμούς στα 3 καρφώματα που επιχείρησε (29, 30, 30), κερδίζοντας τον Βάιο Γαλεράκη που συγκέντρωσε 88 βαθμούς στα 3 καρφώματα που επιχείρησε (28, 30, 30). Οι απονομές των νικητών έγιναν μετά από την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα των Ακαδημιών.

Τέλος, ο ΑΓΟΡ ευχαρίστησε τον Ευάγγελο Χατζηκωνσταντίνου, για την ευγενική χορηγία νερών και αναψυκτικών, για τις ανάγκες του All Star Game.

Διαιτητές: Παπαϊωάννου, Καθαράκης.
Δεκάλεπτα: 11-07, 31-11 (ημιχρ.), 47-21, 63-28 (τελικό).
Μπλε (Γιώργος Κούμουλος): Νικητάκης 8, Παπαδόπουλος, Τζουτζούλης, Ζαμπετάκης 14 (2), Θωμάς 11, Ταταράκης 6, Χαλκιαδάκης, Καραταράκης 2, Καρυτινός 17, Τζαγκαράκης, Ζερβνουδάκης 3, Σταθακόπουλος 2.
Λευκοί (Γιώργος Κουκάς): Μαμουνάκης 5. Καλαϊτζάκης 1, Ζαφειράκης 4, Λύκος 4, Ζουμπουλάκης 1, Μποτωνάκης 8, Σαρτζετάκης, Μαυράκης 3, Αλεξίου, Μανουσάκης, Ψαρουδάκης 2, Παναρετάκης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.