4ο ΑΒC camp Αρκαλοχωρίου


Με τη συμμετοχή 70 παιδιών(κυρίως από τις γύρω περιοχές) άρχισε στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου το 4ο ABC camp . Τεχνικός υπεύθυνος είναι ο γενικός διευθυντής της ομάδας γυναικών του Αθηναϊκού Σωκράτης Ηλιάδης. Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Γιώργος Κετσελίδης, Βαγγέλης Μάγειρας οι οποίοι συνεργάζονται με τέσσερις τεχνικούς από την Κρήτη, τους Μανούσο Βαιλάκη , Γιώργο Γωνιωτάκη , Γιάννη Μαρνελάκη και Αντώνη Πινακουλάκη.





- Οι δύο πρώτες μέρες ήταν αφιερωμένες στη βασική τεχνική με κύριο ομιλητή τον κ. Κετσελίδη. Βασικός ομιλητής του χθεσινού προγράμματος ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών μπάσκετ Κρήτης Μιχάλης Μαχαιριανάκης.
-Προσκεκλημένος του 4ου ABC camp είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του ΠΣΑΚ και αθλητής του ΠΑΟΚ.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος στο Αρκαλοχώρι με αθλήτριες του καμπ
 -Το 4ο ABC camp 2010 θα κλείσει τις εργασίες του με την δενδροφύτευση που θα γίνει στο φράγμα Αμουργελλών με την χορηγία της C.C.C.Το μήνυμα του φετινού camp είναι “think green, play basket” δηλαδή “σκέπτομαι πράσινα, παίζοντας μπάσκετ”.
Σεμινάριο Προπονητών στο Αρκαλοχώρι
Το κάμπ της Αναγέννησης στο Αρκαλοχώρι «εμπλουτίζεται» με σεμινάριο προπονητών. Το 4ο σεμινάριο προπονητών μπάσκετ,  που θα διεξαχθεί τη Κυριακή 27/6/2010  στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου και  όπως αναφέρει ο διοργανωτής σύλλογος «παρακαλούμε τους προπονητές της  Κρήτης να το παρακολουθήσουν.»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΘΕΜΑΤΑ  27/6/2010

10.00    ΚΩΣΤΑΣ   ΣΟΡΩΤΟΣ - ΑΜΥΝΑ PICK n’ ROLL-  ΕΙΔΙΚΕΣ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

11.30    ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΟΥΦΟΣ  - ΕΠΙΘΕΣΗ  ΜΤΜ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.