Στην Δοξα Λευκάδας ο Σόλωνας Βλαχάκης.


Ο ταλαντούχος αθλητής του ΟΦΗ, Σόλωνας Βλαχάκης αν και είχε ανακοινωθεί απο τους "ασπρόμαυρους" για την ανανέωση συνεργασίας, τελικά λόγω σπουδών, μετακομίζει στην Λευκάδα και στην τοπική Δόξα , που σύντομα θα ανακοινώσει τον νεαρό γκαρντ.

Ο ταλαντούχος playmaker, που θα συναντήσει στην νέα του ομάδα έναν παλιό και αγαπητό παίκτη  του ΟΦΗ τον Βασίλη Βαγενά, αναμένεται να δώσει δύναμη πυρός στην ομάδα που χτίζει ο Γρηγόρης Γιασσάρης, καθώς είναι ένας δεινός σκόρερ και δημιουργός, ενώ φέτος έχει δουλέψει πάρα πολύ στην βελτίωση της σωματοδομής του.

Να θυμίσουμε ότι ο γεννημένος το 2000 ταλαντούχος γκαρντ, με ύψος 1.86, ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων στον ΟΦΗ το 2016, μετά από πάρα πολλά χρόνια και στις καλές πορείες των παιδοεφηβικών τμημάτων τα δυο τελευταία χρόνια,, ενώ έχει πολλές συμμετοχές πέρυσι και πρόπερσι (που έκανε πολύ καλή χρονιά) στην Γ΄ Εθνική με τον ΟΦΗ.

Πλέον ο Βλαχάκης, αλλάζει όμιλο κατηγορίας  (Γ΄ Εθνική - Α Όμιλος) και είναι έτοιμος  για την συνεχόμενη εξέλιξη του.


Δείτε : "Κέρδισε τις εντυπώσεις ο νεαρός Σ.Βλαχάκης του ΟΦΗ."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.