Στον Αρίωνα Παγκρατίου Μιχ. Γεωργόπουλος.


Ένας από τους καλύτερους   έφηβους του Ηράκλειο και παίκτης με  συμμετοχές στο αντρικό της ομάδας, φεύγει από τον τόπο του λόγω σπουδών και είναι κλεισμένος για να παίξει μπάσκετ, στην ιστορική ομάδα του Αρίωνα Παγκρατίου.

Ο γεννημένος του 2000,  με ύψος 1.84 γκαρντ, μετακομίζει στην Αθήνα λόγω σπουδών και εκεί θα συναντήσει τον αδερφό του, που αγωνίζεται στην ίδια ιστορική ομάδα.

Ο Αρίων Παγκρατίου, είχε....μεγαλεία στο παρελθόν , καθώς ιδρύθηκε το 1928 , και έχει αναδείξει μεγάλους παίκτες όπως ο Θανάσης Μπιλλής, ο Παντελής Κουγιός, ο Κώστας Μάγλος, ο Θανάσης Καμαριώτης, ο Τριαντάφυλλος Πανταζής, ο Γιώργος Γαλακτερός (αδερφός του Νάσου), ο Δημήτρης Καζιάνης ο Στέφαν Αριγκμπάμπου, Αχιλλέας Δεμέναγας.

Από εκεί ξεκίνησε ο πρώην αθλητής του Ηράκλειο Χρήστος Χαρίσης, αλλά και παλιότερα έχει αγωνιστεί  ο Μανώλης Χαλκιαδάκης, ενώ έχουν εργαστεί προπονητές όπως ο Νίκος Τσοσκούνογλου, Κώστας Σορώτος, Νίκος Παύλου, Βασίλης Φραγκιάς.

Η ομάδα του Αρίωνα αγωνίζεται τον 4ο Όμιλο της Δ’ ΕΣΚΑ Ανδρών, ευελπιστώντας πως η χαμένη παλιά αίγλη, κάποια στιγμή, να ανακτηθεί.

Ο Μιχάλης Γεωργόπουλος προτεραιότητα έχει να αφοσιωθεί στις σπουδές του και από εκεί και πέρα , το μπασκετ έρχεται κυρίως ως χόμπι.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να παίξει το άθλημα που τόσο πολύ αγαπά  (έχει δικαίωμα συμμετοχής βάση προκήρυξης και στην Εφηβική ομάδα του Αρίωνα) και θα φροντίσει να διατηρεί σε ικανοποιητικά επίπεδα στο διάστημα των σπουδών του.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.