Γ.Βισκαδουράκης : "Δείξαμε καλά στοιχεία. Διαφορετικό μπασκετ φέτος"(vid)


Ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Βισκαδουράκης, δηλώνει ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων", τονίζει ότι κρατά τα καλά στοιχεία και θέλει να βελτιώσει τις αδυναμίες τις ομάδες.

Αφού αρχικά τίμησε την μνήμη του Βασίλη Παδουβά , ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτή, ιδιαίτερα τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

"Ο Εργοτέλης θέλει αρκετή δουλειά, ακόμα αλλά δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει," είπε αρχικά και στην συνέχεια επεσήμανε:.

"Θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό μπασκετ από το περυσινό, ενώ μετά το τουρνουά θα δουλέψουμε πολύ , ώστε να φανούμε έτοιμοι" .

Τέλος αφού έδωσε τα εύσημα στην ομάδα και τον προπονητή του ΟΦΗ, όσον άφορα τους στόχους τόνισε ότι "η άνοδος είναι πιο δύσκολο να πραγματοποιηθεί σε σχέση με πέρυσι , νομίζω ωστόσο ότι έχουμε καλύτερη τύχη (λόγω ρόστερ)".

"Όταν στήσαμε στην αρχή την ομάδα με τον πρόεδρο, στόχος ήταν να βάλουμε νέα παιδιά στην ομάδα να τα εμπιστευτούμε και να δείξουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας.

Ελπίζω να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ελκυστικό μπασκετ  και να κατακτήσουμε την άνοδο"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.