Η Προκήρυξη του Κυπέλλου Ανδρών για το 2020 - 2021


 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020 - 2021 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος αθλητικού Νόμου, του Καταστατικού της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2020–2021 της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. και της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2020-2021 της Ε.Ο.Κ. 

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ
το Κύπελλο Κρήτης Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, με τους παρακάτω όρους: 

ΑΡΘΡΟ 1ο ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο έχουν τα σωματεία της δύναμης της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και τηρούν τους όρους που αναφέρονται στη Γενική Προκήρυξη περιόδου 2020-2021. 

 

ΑΡΘΡΟ 2ο ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ
Λόγω του COVID-19, οι κληρώσεις θα διεξαχθούν την Τέταρτη 16/9/2020, και ώρα 18.00 στα γραφεία 

της ΕΚΑΣΚ( οδός Σπύρου Μουστακαλή, κλειστό γυμναστήριο Λίντο).
Η έναρξη των πάσης φύσεως πρωταθλημάτων, θα ανακοινωθούν σε επόμενο χρόνο. 

 

ΑΡΘΡΟ 3ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 

 

Α’ Φάση :
Τα σωματεία που έχουν δηλώσει και δικαιούνται συμμετοχής στο Κύπελλο είναι : 1) ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 2) ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ, 3) ΑΟ ΚΥΔΩΝ, 4) ΡΕΘΥΜΝΟ BC , 5) ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, 6) AOK IΕΡΑΠΕΤΡΑ, 7) ΟΑΧ, 8)ΑΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ, 9) ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑ, 10) ΑΟ ΔΕΙΛΙΝΟ, 11) ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, 12) ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, θα συναντηθούν μεταξύ τους σε αγώνες νοκ αουτ (knockout), σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί. 

 

Β’ Φάση : 

Στη Φάση αυτή προκρίνονται οι νικητές της Α’ φάσης και θα συναντηθούν μεταξύ τους όπως παρακάτω:
Νικητής 1-Νικητής 2 (1)
Νικητής 3-Νικητής 4 (2) 

Νικητής 5-Νικητής 6 (3) 

 

Γ’ Φάση : 

Στη Φάση αυτή προκρίνονται οι νικήτριες ομάδες της Β’ φάσης και θα συναντηθούν μεταξύ τους όπως παρακάτω:
Νικητής 1-Νικητής 2 (4)
Νικητής 3- προκρίνεται στη Δ’ φάση άνευ αγώνος (5) 

 

Δ’ Φάση :
Στον τελικό θα συναντηθούν οι νικητές των ζευγαριών (4) και (5) και Κυπελλούχος Κρήτης ανακηρύσσεται η νικήτρια ομάδα. 

ΑΡΘΡΟ 4ο ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ – ΚΡΙΤΩΝ
Τα γηπεδούχα σωματεία θα καταβάλουν τα έξοδα διαιτητών – κριτών αποκλειστικά πριν την έναρξη του αγώνα, αλλιώς δεν θα διεξάγεται ο αντίστοιχος αγώνας και θα μηδενίζεται τo σωματείο. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν διεξαχθεί ο αγώνας είτε για μη προσέλευση του ενός σωματείου, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο και οι διαιτητές και κριτές είναι παρόντες, αφού δεν έχουν ειδοποιηθεί τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα για την αναβολή αυτή τότε θα πρέπει το υπαίτιο Σωματείο να καταβάλει όλα τα έξοδα του αγώνα που δεν έγινε στον αμέσως επόμενο αγώνα του Σωματείου διαφορετικά δεν θα διεξάγεται. Εφόσον ορισμένος διαιτητής ή κριτής δεν προσέλθει εγκαίρως στον αγώνα δεν θα αμείβεται. 

 

ΑΡΘΡΟ 5ο ΓΕΝΙΚΑ 

Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή του Κυπέλλου που δεν προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. και δεν καθορίζεται από τη παρούσα προκήρυξη, καθώς και για κάθε ασάφεια που χρειάζεται αποσαφήνιση και για τη συμπλήρωση τυχόν κενών που θα εμφανιστούν κατά την εφαρμογή των διατάξεων, η αρμοδιότητα ρύθμισης ανήκει στο Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. μετά από σχετική πρόταση της Ε.Π. 

Οι αποφάσεις αυτές του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. έχουν την αυτή ισχύ με τις διατάξεις που διασαφηνίζουν ή συμπληρώνουν και είναι άμεσα εφαρμόσιμες. 

 

Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.