Αναβολή αγώνων ΕΚΑΣΚ

Την αναβολή των παιχνιδιών του Σάββατου 14 και της Κυριακής 15 Μαρτίου ανακοίνωσε η ΕΚΑΣΚ. Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με  τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων οδηγούν την ΕΟΚ και εν συνεχεία των πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της να αναβληθούν. Έτσι η ΕΚΑΣΚ προχώρησε στην σχετική ανακοίνωση:


 «Με αφορμή τις εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων,  η  ΕΚΑΣΚ αποφάσισε να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων της Ένωσης, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15/3/2020».
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.