Με «αέρα» διψήφιων πόντων κυνηγάει την άνοδο το ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Τη νίκη στο +14 πανηγύρισε το ΑΣΚΑ Ηράκλειο του Παναθηναϊκού. Οι Κρητικοί πήραν το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς της σειράς και έτσι πάνε με… αέρα διψήφιων πόντων στο εκτός έδρας, που θα καθορίσει και την πρωτιά και συνάμα την άνοδο στην Α1 της ΟΣΕΚΑ. 
Όσον αφορά το παιχνίδι, το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο (8-8), το «ξέσπασμα» των γηπεδούχων στη δεύτερη περίοδο όμως άνοιξε τη διαφορά στο +18 (22-4). Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυναμικά και το τρίτο δεκάλεπτο φτάνοντας ακόμα και στο +24, όμως ο  Παναθηναϊκός με επιμέρους 14-17 κατάφερε να «κλείσει» την ψαλίδα. Παρόλα αυτά το ΑΣΚΑ Ηράκλειο δεν πτοήθηκε είδε την αδυναμία των «πρασίνων» στα μετόπισθεν, έλεγξε το ρυθμό του αντιπάλου του και εν τέλει πήρε τη νίκη με διψήφιο αριθμό πόντων.

ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 56-42
Διαιτητές: Σερρας-Ξυλάς
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-8, 22-04, 14-17, 12-13
ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χατζηδάκης): Χατζηδάκης 32, Μαράκης, Σέβτσοβ 2, Παπαδάκης, Σταματάκης 10, Χριστόφορος, Στυλιανάκης 12.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρόνης): Βακλινοβ 6, Τσίκουρας, Κοντογιάννης, 7 (1) Χρονόπουλος 4, Ιβάνοφ 10, Κατωπόδης, Μαρτσάκης 13, Σπαθής.
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.