Δεν ταξιδέυει στη Χιο το Δειλινό

Χωρίς αγώνα θα κυλήσει η 24η αγωνιστική της Γ εθνικής για το Δειλινό. Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν μέχρι τη Χίο και έτσι το παιχνίδι κατακυρώνεται υπέρ του ΒΑΟΛ με σκορ 20-0.

Η ανακοίνωση:
«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου Δειλινό ΑΟ στον αγώνα Βούρειος ΑΟΛ - Δειλινό ΑΟ της 21/04/2019 για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Βούρειος ΑΟΛ με σκορ 20-0. 

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο Δειινό ΑΟ εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020 (άρθρο 7)». 
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.