Μόνο με παιδιά έως 15 ετών και το «Final4» Γυναικών στα Χανιά

Στο πλαίσιο που κινήθηκε η διοργάνωση στα «Αοράκια» για τον 44ο τελικό κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών θα πορευτεί και το «Final4» Γυναικών στα Χανιά, στις 22-24 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές θα επιτρέψουν την είσοδο στις κερκίδες του Κλαδισού μόνο σε παιδιά έως 15 ετών. Η ΕΚΑΣΚ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία προσκαλεί τα σωματεία της Κρήτης να δηλώσουν συμμετοχή για να παρακολουθήσουν από κοντά τα τέσσερα παιχνίδια.

Αναλυτικά: 

«Ενόψει του Final Four  του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, που θα διεξαχθεί στα Χανιά στις  22 - 24/3/2019 και θα το παρακολουθήσουν αθλητές –τριες και μαθητές-τριες  έως 15 ετών, παρακαλούμε μέχρι  τις 16/3 να μας αποστείλετε τις λίστες του σωματείου σας, στο e-mail της ΕΚΑΣΚ,  λαμβάνοντας υπόψη ότι, για κάθε δεκαπέντε αθλητές –τριες  δικαιολογείται  αυστηρά ένας ενήλικας συνοδός. Για τους συνοδούς απαραιτήτως θα πρέπει  να αποσταλεί και ο αριθμός δελτίου ταυτότητας». 
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.