Την Τετάρτη (3/10), τα αναβληθέντα για ΟΑΧ, Αρκάδι.


Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, την Τετάρτη (3/10) ορίστηκαν να διεξαχθούν οι αναβληθέντες αγώνες για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, τόσο για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων, ο οποίος θα τεθεί απέναντι στον ΚΑΟ Μελισσίων, όσο και για το ΟΚΑ Αρκάδι , που θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα την Αγ. Παρασκευή

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδια ήταν προγραμματισμένα για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκαν λόγω της απαγόρευσης απόπλου από το λιμάνι της Σούδας προς τον Πειραιά (ελέω κυκλώνα..Ζορμπά).

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:
"Σας ενημερώνουμε για τον ορισμό των δύο εξ’ αναβολής αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Ο αγώνας ΓΣ Αγ. Παρασκευή – ΟΚΑ Αρκάδι Ρεθύμνου θα διεξαχθεί στις 06/10/2018 και ώρα 14.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντόπευκου και ο αγώνας ΚΑΟ Μελισσίων - ΟΑ Χανίων θα διεξαχθεί στις 03/10/2018 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων.

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αγώνων είναι:
Μελίσσια-Χανιά Κουτσοδήμος-Τσακιράκη (Ζερδεβάς)
Αγ. Παρασκευή-Αρκάδι Ντάνος-Μπακετέα (Φαλούκας)"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.