Εργοτέλης -ΑΟΚΧ : Φιλικό.... πρόβα τελικών Ανδρών ΕΚΑΣΚ.


Φιλικό που...θύμισε τελικούς Ανδρών ΕΚΑΣΚ, δίνοντας μια μικρή γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε στο φετινό (δυνατότερο;) πρωτάθλημα της Ένωσης , ήταν αυτό ανάμεσα στον Εργοτέλη και στον ΑΟΚ Χανιά, το απόγευμα του Σαββάτου στο Λίντο .

Οι "κιτρινόμαυροι", φιλοξένησαν την Χανιώτικη ομάδα σε ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν ο...τελικός του πρωταθλήματος των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, αφού ως γνωστό και οι δυο ομάδες έχουν δηλώσει το στόχο τους, που είναι η κατάκτηση της κορυφής.

Στο προχθεσινό φιλικό λοιπόν οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν με την θέληση να πάρουν την νίκη, ήταν ανταγωνιστικές  και σε ένα δυνατό και συνάμα "σκληρό"παιχνίδι,  έκαναν θετικά "αποκαλυπτήρια", προϊδεάζοντας μας για το τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα.

Οι "κιτρινόμαυροι" για την ιστορία κατέκτησαν την νίκη, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες έχοντας οδηγό της νίκης τον Βασίλη Μαϊστρέλη (13π.) και τον ακολούθησαν οι νεαροί Καλογεράκης (12) , Αθανασιάδης (11) και ο νεοαποκτηθείσας Μελεφάντης (11).

Στα αξιοσημείωτα η πρώτη εμφάνιση με τα "κιτρινόμαυρα" του Μενέλαου Κουμάκη , που "επαναπατρίσθηκε" στην Κρήτη, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του.

Ο ΑΟΚ Χανιά, με ένα νέο και φιλόδοξο προπονητή τον Χρήστο Παπανικολάου, παρουσιάστηκε αρκετά δυνατός, έχοντας στο ρόστερ του πολύ αξιόλογους παίκτες όπως ο Αλεξίου (22), ο Σκαμνάκης (9) και κυρίως το πιο δυνατό όνομα , απο το καλοκαιρι, στο τοπικό πρωτάθλημα του Πάνου Κατράνα (19).

Εργοτέλης-ΑΟΚ Χανιά 77-72
Δεκάλεπτα: 17-19, 38-37 (ημ), 58-52, 77-72.
Εργοτέλης (Γ.Βισκαδουράκης): Αμπαδιωτάκης 2, Αναστασάκης , Σταράκης 2, Αθανασιάδης11, Μαϊστρέλης 13(2), Βερτούδος 7(1), Καλογεράκης 12(1), Δαπουλάκης , Κουμάκης 1, Χριστοδούλου 3, Μπελεφάντης 11(2), Καλλέργης 2, Αλετράς 7, Πυργιώτης 6.
ΑΟΚ Χανιά (Χ.Παπανικολάου): Σειραδάκης , Κατράνας 19 (5), Πηρουνάκης , Αλεξίου 22(2), Πούρος 5, Παπαδάκης 2, Θεργιάκης 2, Κουτσαβδής , Σκαμνάκης 9, Κολαρετάκης 4, Αδοντάκης 7.

-Φιλικά (προπονητικού κυρίως χαρακτήρα) αυτό το Σαββατοκύριακο, έδωσαν οι περισσότερες ομάδες των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, που μπαίνουν στην τελική ευθεία εν όψει των επίσημων υποχρεώσεών τους σε δυο εβδομάδες (13/09)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.