Στο Ηράκλειο και φέτος, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος


Οι μεγάλες διοργανώσεις στο Ηράκλειο, παραμένουν στην Κρήτη και έρχεται ακόμα μια, καθώς όπως ανακοίνωσε σήμερα (15/10), Δευτέρα η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Ελλάδας, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ θα διεξαχθεί και φέτος στο Ηράκλειο την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και βέβαια στο κλειστό στα Δυο Αοράκια.

Να θυμίσουμε οτι πέρυσι διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο τελικός Ολυμπιακού-ΑΕΚ (με μαθητές και αθλητές στις εξέδρες) από τοπικούς παράγοντες και διοργανωτές που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο. 

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως 3 και 4 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί της διοργάνωσης και 13 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί. Όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας: 
"Το Ηράκλειο Κρήτης θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου. 

Στις 3 και 4 Νοεμβρίου θα γίνουν οι προημιτελικοί και τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί είναι Κύμη-Περιστέρι, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Προμηθέας Πάτρας-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 13 Φεβρουαρίου".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.