Ξεχώρισε ο Β. Μαχαιριανάκης στην πρεμιέρα του Απ. Καλαμαριάς.


Αναμφισβήτητα ένας από τους Κρητικούς ...εκτός συνόρων που ξεχωρίζει με την παρουσία του, είναι ο νεαρός πρώην αθλητής του Εργοτέλη Ευάγγελος Μαχαιριανάκης.

Ο Κρητικός παίκτης, που σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη (2ο έτος) και παράλληλα αγωνίζεται στην Γ Εθνική με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς,  ήταν εξαιρετικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΒΑΟ, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του, καθώς  αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του Πόντου, αλλά και του παιχνιδιού.

Ο νεαρός 20χρονος, αθλητής σημείωσε 28 πόντους, ευστοχώντας σε 2 τρίποντα, μπορεί  να ήταν ο ηττημένος, αλλά προκάλεσε επιφωνήματα θαυμασμού και κανείς δεν μπορεί να του πάρει τη δόξα.

Να θυμίσουμε οτι και πέρυσι ο νεαρός Ηρακλειώτης, είχε σημειώσει 24 (2) πόντους με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς, απέναντι στην  ΑΕ Κομοτηνής (76- 66), ενώ πρόσφατα στην επίσημη σελίδα του Απόλλωνα, φιλοξενείται  αφιέρωμα , στον κρητικό Βαγγέλη (πατήστε εδώ), που έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της ομάδας, τόσο με τα εξαιρετικά αθλητικά προσόντα που διαθέτει, όσο και την γενική του συμπεριφορά ως αθλητή και ανθρώπου και δειχνει οτι η εξέλιξή του , ακολουθεί τον σωστό δρόμο.

ΒΑΟ - Απόλλων Καλαμαριάς 81-71
Απόλλων Καλαμαριάς (Καραμιχάλης): Κουκουλίδης, Αποστόλου 12 (4), Μαχαιριανάκης 28 (2), Μύθιλλος, Παϊτάρης, Σαμαράς 10 (2), Αγραφιώτης 9 (1), Μόρας, Κατηρτζίδης, Ακριτίδης 5, Αθαναηλίδης 7, Γουναρόπουλος
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.